Cevabın ve önerin için çok teşekkür ederim. Bu ilk detaylı setim, bir de artv1 diye bir Maya etklentisi var, onunla yaptım, root motion konusunda sorunluydu biraz, root motion u doğru ayarlamakla zaman harcamaktan animasyon prensiplerine yeterli vakti ayıramadım malesef.
Bu saydığın prensipleri biliyorum aslında ama söylediğim gibi hem çalıştığım tool biraz sorunluydu ve vaktimi aldı hem de oyunlarda hareketin biraz hızlı gerçekleşmesi gerekiyor diye düşündüm, yani oynayan kişi tuşa bastığı an vurması lazım karakterin ama gerilip güç alıp sonra vurma hareketini yaparsa orada bir yavaşlık olur diye düşündüm, o harekete hazırlık aşamalarını yapmakla yapmamak arasında kaldım.
Prodüksiyon olsa rahat rahat en ince detaya girerdim ama bunda anında tepki gerekiyor diye düşündüm, o yüzden bir an önce hareket gerçekşecek ama aynı zamanda mümkün olduğunca estetik olacak şekilde bir ortayı tutturmaya çalıştım. Yoksa malesef ben de farkındayım, hem senin söylediğin gibi hazırlık aşamalarında hem de overlapping actionlar da biraz eksilik var.
Bir de fab da mı bir sorun var, yoksa iş mi beğenilmedi bilmiyorum hiç trafik yok, işi gören yok, youtube kanalında ki hareketlilik yok denecek kadar az, insanların önüne çıkmıyor mu anlamadım, boşuna yapmışım gibi geliyor.
Daha önce çok basit bir kadın hareket seti yapmıştım, bundan çok daha basit oldu 2 yıl kesintisiz beni geçindirecek kadar sattı, bunda tık yok, anlamadım ben de, ihtiyaç mı kalmadı acaba bu işlere.
Linkini gönderiyorum aşağıda, bu kadar basit iş bile geçimimi sağlamışken, bu beyzbol sopası setinin hiç satılmaması çok garip, 30 dolar fiyat verdim, öyle uçuk kaçık bir fiyat da değil, Fab'ın arama motorunda bir sorun var galiba, Marketplace'ken çok güzel satışlarım olmuştu.