ARGOTR

Yeni üye
1 Tem 2023
6
2
3
(16) Bursa
Selam

Uzun zamandır Unreal Engine ve Blueprint workflow tarafında çalışıyorum.
Senin yayınlarını da uzun süredir takip ediyorum; özellikle karmaşık Blueprint mantıklarını
basit bir dille anlattığın kısımlar benim için çok ilham verici oldu.

Geçtiğimiz aylarda, büyük Blueprint grafikleriyle çalışan geliştiricilerin yaşadığı
“Kayboldum ben burda” hissi üzerine bir araç geliştirdim.

Aracın adı **BlueprintOutline**.
Karmaşık Blueprint akışlarını **temiz, gezilebilir bir ağaç yapısında** gösteriyor.
Yani “Event → Branch → Sequence → Node” akışını tek panelde takip edebiliyorsun.
Çift tıklayınca direkt ilgili node’un olduğu noktaya atlıyor.

Fab Mağaza: https://fab.com/s/2b2cdbcedcba

Bu aracı özellikle:
- Büyük ve dağınık Blueprint projelerinde
- Ekip devralma & onboarding süreçlerinde
- Indie ekiplerde (Blueprint ile çalışanlar)
- Debug / Refactor sürecinde

%50+ zaman tasarrufu** sağlayacak şekilde tasarladım.

Sizden bir isteğim var:
Eğer 1 dakikanız varsa sadece göz atıp **kısa bir geri bildirim** paylaşabilir misiniz?
Beğenirseniz ve kitlenize faydalı olacağını düşünürseniz, ileride bir videoda veya canlı yayında
bahsetmeniz benim için gerçekten çok değerli olur.

Hiçbir beklenti, baskı veya sponsorluk durumu yok.
Sadece: “Bu topluluğa faydalı olur mu?” sorusuna sizinle beraber bakmak istedim.

Teşekkür ederim,
Sevgi ve saygılarımla
🙏

Muzaffer

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/mucahitmuzaffer

İlk önce çok heyecanlandım, benim spagetti blueprint akışımı düzene mi sokuyor yoksa diye? Bu haliyle bile çok faydalı bir iş olmuş ama acaba benim aklıma geleni mümkün kılabilir misin diye düşünmeden edemedim :D Başarılar dilerim eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ARGOTR
İlk önce çok heyecanlandım, benim spagetti blueprint akışımı düzene mi sokuyor yoksa diye? Bu haliyle bile çok faydalı bir iş olmuş ama acaba benim aklıma geleni mümkün kılabilir misin diye düşünmeden edemedim :D Başarılar dilerim eline sağlık.
Değerli yorumun için teşekkür ederim ancak aslında senin dediğin spagetti görseline bakmana bile gerek kalmıyor çünkü exec pin akışlarına göre çıkarıyor Ağacı . 2 kez tıkladığındada doğrudan tıklanan node a gidiyor .

bence kolaylık sağlama yönünden faydalı bir araç olmuş, nacizane önerim dökümantasyonda ingilizce kısmı başa almak daha verimli olabilir keza günün sonunda bu içeriği türklerden çok yabancılar satın alacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ARGOTR