Marketplaceye adam hazır oyun koymuş biz bunu satın aldık diyelim üzerinde az çok değişiklik yaptık bunu steamde falan satmamız serbest demi?

Fatalitech' Alıntı:
Learn kısmındaki herşeyi kullanabilirsin telife girmemektedir tabi olduğu gibi yayınlamaman gerekiyor.
merhaba konuyu kirletmemek için buraya yazdımda aynı olduğu gibi derken yani içindeki ağaçları,taşları filan kullanıcam kendim yer tasarlıcam yoksa onlarıdamı değiştirmem gerekir çünkü üzerinde licensed for use only with ue4 based products. yazıyorda cevaplarsan sevinirim :)

@Nazım'ın dediği direkt olarak pratik bir örnek üzerinden yapılandırılmış. 
Unreal Engine için Landspace Tools kullanarak haritaları tasarlayabilirsiniz. Bu konseptleri öğrendikten sonra youtube üzerinden yapılan örneklere bakabilirsiniz.

Dökümantasyon: https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Engine/Landscape/index.html

Epic Games çalışanı Andrew Hurley tarafından hazırlanmış eğitim serisi:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

[UETR]Khubur' Alıntı:
@Nazım'ın dediği direkt olarak pratik bir örnek üzerinden yapılandırılmış. 
Unreal Engine için Landspace Tools kullanarak haritaları tasarlayabilirsiniz. Bu konseptleri öğrendikten sonra youtube üzerinden yapılan örneklere bakabilirsiniz.

Dökümantasyon: https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Engine/Landscape/index.html

Epic Games çalışanı Andrew Hurley tarafından hazırlanmış eğitim serisi:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Sanırım istediğim şey bu teşekkürler..

LetsGoPop' Alıntı:
Fatalitech' Alıntı:
Learn kısmındaki herşeyi kullanabilirsin telife girmemektedir tabi olduğu gibi yayınlamaman gerekiyor.
merhaba konuyu kirletmemek için buraya yazdımda aynı olduğu gibi derken yani içindeki ağaçları,taşları filan kullanıcam kendim yer tasarlıcam yoksa onlarıdamı değiştirmem gerekir çünkü üzerinde licensed for use only with ue4 based products. yazıyorda cevaplarsan sevinirim :)
içindeki malzemeleri kullanabilirsiniz oyununuza demek istediğim haritasınıda kullanırsınız ama saçma olacaktır üstünde oynama yapıp çıkartırsanız iyi olur kısaca olduğu gibi kullanıp yararlanmayın :)