Evet konunun da başlığından anlaşılacağı gibi ben hayatta kalma oyunum için büyük bir open world dünya yapmayı düşünüyorum. ama sorun şu nasıl yapacağım eklenti var mı ? Yardım ederseniz sevinirim.
O eklentiyi kullanmak telif e girerminazim' Alıntı:Marketplace'de Epic Games'in ücretsiz sunduğu "Open world demo collection" paketi var bunu indirip üzerinde değişikler yapabilirsiniz
LetsGoPop' Alıntı:O eklentiyi kullanmak telif e girerminazim' Alıntı:Marketplace'de Epic Games'in ücretsiz sunduğu "Open world demo collection" paketi var bunu indirip üzerinde değişikler yapabilirsiniz
merhaba konuyu kirletmemek için buraya yazdımda aynı olduğu gibi derken yani içindeki ağaçları,taşları filan kullanıcam kendim yer tasarlıcam yoksa onlarıdamı değiştirmem gerekir çünkü üzerinde licensed for use only with ue4 based products. yazıyorda cevaplarsan sevinirimFatalitech' Alıntı:Learn kısmındaki herşeyi kullanabilirsin telife girmemektedir tabi olduğu gibi yayınlamaman gerekiyor.
[UETR]Khubur' Alıntı:@Nazım'ın dediği direkt olarak pratik bir örnek üzerinden yapılandırılmış.
Unreal Engine için Landspace Tools kullanarak haritaları tasarlayabilirsiniz. Bu konseptleri öğrendikten sonra youtube üzerinden yapılan örneklere bakabilirsiniz.
Dökümantasyon: https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Engine/Landscape/index.html
Epic Games çalışanı Andrew Hurley tarafından hazırlanmış eğitim serisi:
içindeki malzemeleri kullanabilirsiniz oyununuza demek istediğim haritasınıda kullanırsınız ama saçma olacaktır üstünde oynama yapıp çıkartırsanız iyi olur kısaca olduğu gibi kullanıp yararlanmayınLetsGoPop' Alıntı:merhaba konuyu kirletmemek için buraya yazdımda aynı olduğu gibi derken yani içindeki ağaçları,taşları filan kullanıcam kendim yer tasarlıcam yoksa onlarıdamı değiştirmem gerekir çünkü üzerinde licensed for use only with ue4 based products. yazıyorda cevaplarsan sevinirimFatalitech' Alıntı:Learn kısmındaki herşeyi kullanabilirsin telife girmemektedir tabi olduğu gibi yayınlamaman gerekiyor.![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.