Merhaba Sayın Unreal Engine 4 Geliştiricileri,

Sizlere, Unreal Engine 4'e ve açık kaynak kodlarına nasıl ücretsiz ulaşabileceğinizi resimli olarak anlatacağım.

Unreal Engine 4'ü tamamen ücretsiz ve sorunsuz olarak indirebilmek için, öncelikle Unreal Engine sitesine üye olmalısınız ve daha sonra da "Epic Games Launcher"ı indirmelisiniz.

1) İlk önce, Unreal Engine'in "WEB" sayfasına giriyoruz.

nb9lCMq.jpg

-a) Dilerseniz siteyi incelemeden önce, "Unreal Engine 4 Nedir?" başlığını inceleyip okuyabilirsiniz.

VlWvWEZ.jpg

-b) Ya da dilerseniz, direk olarak kayıt olmak istiyorsanız; "buraya" tıklayabilirsiniz.

wFTk5tj.jpg

2) Kaydınızı tamamladıktan sonra, giriş yapmak için "buraya" tıklayınız.

oM8rc6V.jpg

3) Giriş yaptıktan sonra otomatik olarak "Dashboard"a yönlendirileceksiniz.

-a) Şimdi "Epic Games Launcher"ı indirmek için, ister "Dashboard"da bulunan "Download" sekmesinin altındaki "Download" tuşuna basarak, isterseniz de "Windows" yazısına tıklayarak indirebilirsiniz.
(Eğer bir "MAC" sahibi iseniz, "MAC" yazısına tıklayarak "Epic Games Launcher"ın "MAC" sürümünü indirebilirsiniz)

CivbPlu.jpg

4) İndirdiğiniz "Epic Games Launcher"ın kurulum dosyasını çalıştırın ve kurun.

-a) Daha sonra kurduğunuz "Epic Games Launcher"ı çalıştırın, "Unreal Engine" web sitesinde bulunan hesabınızın e-posta adresini ve şifrenizi girerek giriş yapın.

vrZ1MNw.jpg

(Sanırsak "Epic Games Launcher"a yakında Türkçe dil desteği gelecek. Şu an Türkçe'yi seçseniz bile Türkçe olmuyor. Şimdilik İngilizce kullanmaya devam edin)

5) "Epic Games Launcher"a giriş yaptıktan sonra, "Library" bölümünde yer alan "Add Versions" yazısına tıklayarak, "Unreal Engine"in son sürümü olan "4.7.2" sürümünü indirebilirsiniz.

0IKoDe1.jpg

İşte bu kadar :)

ben indirdim fakat indirilen setup dosyasına tıkladıktan sonra hata geliyo "Bu yükleme paketi bu işlemci türü tarafından desteklenmiyor.Ürünün satıcısıyla bağlantı kurun." şimdi ben windows kullanıyorum ve windows indirdim fakat neden böyle bir hata geliyo bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

stifler45' Alıntı:
ben indirdim fakat indirilen setup dosyasına tıkladıktan sonra hata geliyo "Bu yükleme paketi bu işlemci türü tarafından desteklenmiyor.Ürünün satıcısıyla bağlantı kurun."      şimdi ben windows  kullanıyorum ve windows indirdim fakat neden böyle bir hata geliyo bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Framework kurulumlarını ve Microsoft Visual C++ kurulumlarını yapınız ve tekrar deneyiniz.

Ben size bişey sorabilirmiyim biz üç amca oğlu bir oyun şirketi kurduk yanlız cry engine 3 motoru unreal engine 4 ile yarışamayınca cry engine3 motorunu bırakıp UE4 motoruna geçtik yanlız Frame work nasıl indireceğiz bunun hakkında bizi bilgilendirirseniz çok iyi olur

Rifatco' Alıntı:
Ben size bişey sorabilirmiyim biz üç amca oğlu bir oyun şirketi kurduk yanlız cry engine 3 motoru unreal engine 4 ile yarışamayınca cry engine3 motorunu bırakıp UE4 motoruna geçtik yanlız Frame work nasıl indireceğiz bunun hakkında bizi bilgilendirirseniz çok iyi olur

Unreal Engine 4 Epic Games Launcher altında "Learn" sekmesinden Framework'ler mevcut, oradan indirebilirsiniz.

Sizi de yoruyorum ama ben learn diyi birşey görmedim nasl bulabilirim bide pc
32 bitte 64 bite geçeyim'mi sizide yoruyoruz ama cevap verirseniz sevinirim

32 bit ile Unreal Engine'i açmak ciddi bir yürek ister işin aslı :) Sisteminiz el veriyorsa 64 bit için tabiki de 64 bit'e geçmeniz lazım. Konuda bulunan resimlere bakarsanız orada "learn" sekmesi var.

Büyük harf ile forumda yazı yazmak ve flood yasaktır.(Bknz.: Forum Kuralları - Kural 6. Spam ve flood(ard arda mesaj atmak) yapmak kesinlikle yasaktır. Mesajlarınız içerisinde tüm yazıyı büyük harf olarak yazmayınız. Bunu yapan kullanıcılar, öncelikle uyarılır. Uyarılar üstüne olay tekrarlanırsa; kullanıcı forumdan uzaklaştırılır.)
Bir daha böyle bir olayla karşılaşılırsa forumdan uzaklaştırma alabilirsiniz. 

Sorunuza gelecek olursak; Epic Games Launcher üstünden gireceksiniz Learn sekmesine. 
0IKoDe1.jpg

Unreal Engine'i indirdiğiniz program = Epic Games Launcher. 
Library butonunun 2 üstünde mevcut, iyi forumlar dilerim.

öncelikle özür diliyorum büyük harfle yazmanın yasak olduğunu bilmiyordum
konumuza gelecek olursak ben epic games launcher a (indirdiğimiz) tıkladığımda çalıştır dedikten sonra bana bu yükleme paketi işlemci tarafından desteklenmiyor diyor yani anlayacağınız sizin yukarda gösterdiğiniz pencere bende yok (Epic Games Launcher)