Ozzy

Unreal MVP
29 Kas 2015
620
321
63
(34) İstanbul Anadolu
Herkese merhaba arkadaşlar. Layers Of Fear oyunun da gördüğüm zaman yaptığım bir sistemdi. Biraz yeniledim ve 4.11 sürümüne geçirdim. Sizlerle paylaşmak istedim.Değişkenleri ve fonksiyonları Türkçe isimle yazdım.Takıldığınız bir yer olursa sistemde sorabilirsiniz.Etkileşim özelliği de mevcut içinde inşallah yararı olur sizlere.

Not:Bulanıklığın biraz geliştirilmesi lazım gibi :D

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

İndirme Linki:https://drive.google.com/open?id=0B0u4GPu4IXjZZ2JrRzhRMlBCZTQ

Çok güzel olmuş helal olsun. Ama büyük firmalar genellikle oyunları daha sabit bir şekilde çevirme ekliyorlar ve bu sayede kullanım kolaylaşıyor. Size de öyle bir sistem öneririm. Benim gördüğüm kadarıyla obje çok fazla hareket ediyor ve kontrol ederken yanlış bir hareketle çok saçma şekillere büründüğünü gördüm. GTA 5'de silahçıda silahları kontrol ederken silahın arkasını önünü çevirebiliyoruz ama çok stabil oluyor. Bu sayede objenin kayıp yere bakması vs. engellenmiş oluyor. Uncharted 4'de de kağıtları çevirebiliyoruz ama o biraz daha basit ve ayrı bir sistem ama yolda bulunan küçük hazinelere sizin sisteminizin biraz daha sabiti eklenseydi güzel olurdu. Umarım dediklerimi anlatabilmişimdir.

furkanxdgs4' Alıntı:
Çok güzel olmuş helal olsun. Ama büyük firmalar genellikle oyunları daha sabit bir şekilde çevirme ekliyorlar ve bu sayede kullanım kolaylaşıyor. Size de öyle bir sistem öneririm. Benim gördüğüm kadarıyla obje çok fazla hareket ediyor ve kontrol ederken yanlış bir hareketle çok saçma şekillere büründüğünü gördüm. GTA 5'de silahçıda silahları kontrol ederken silahın arkasını önünü çevirebiliyoruz ama çok stabil oluyor. Bu sayede objenin kayıp yere bakması vs. engellenmiş oluyor. Uncharted 4'de de kağıtları çevirebiliyoruz ama o biraz daha basit ve ayrı bir sistem ama yolda bulunan küçük hazinelere sizin sisteminizin biraz daha sabiti eklenseydi güzel olurdu. Umarım dediklerimi anlatabilmişimdir.
Teşekkür ederim.Ben Layers Of Fear korku oyunun da görmüştüm ve beğendiğim yaparım diye düşündüğüm bir sistemdi.Bu oyundaki de aynen bunun gibi işliyor tabiki siz daha yukarı alabilirsiniz. Masanın içine girme sebebi şeklin benim nesneyi daha önüne çekmemem. Mouse deli gibi sallamama rağmen saçma sapan şekillere girdiğini görmedim ama denerim.Dediğim gibi eskiden yaptığım ve arşivimde bulduğum bir sistem geliştirmesi size kalmış :D

Objenin üstüne geldiğin zaman obje de beliren  sarı çizgilerin nasıl yapıldığını anlatan bir kaynak var mı acaba. yada anlatabilir misiniz ?