onuronder

Yeni üye
27 Tem 2015
66
0
0
35
(34) İstanbul Avrupa
Merhaba Arkadaşlar,
Henüz yeni yeni öğrenmeye başladığım için küçük şeylerle uğraşıyorum.Projeleri bazen silip tekrar yapıyorum.Yeni aldığım video düzenleme programıyla ilk denemem.tanıtım ve paylaşım babında.Profesyonelce değil.Boyut küçük olsun diyede kısa kestim.Bu yüzden paylaşmakta tereddüt ettim.Olsun yinede paylaşmak benden olsun.İşi ilerletme de ilkler her zaman önemlidir.Buyrun video:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Güzel olmuş tebrikler. Başlangıç için bişeyler denemek güzel gerçekten. Bende ufak tefek denemeler yaptım bununla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun bile :D Belli bi yerden sonra tamam ben hazırım bir proje yapabilirim artık diyip bişeyler yaptığında kendini dahada mutlu hissedeceksin bundan emin ol ^^

Khameria' Alıntı:
Ben beğendim umarım sürekli yeni bir şeyler öğrenerek daha ileriye taşıyabilirsin kendini.

RecLast' Alıntı:
Güzel olmuş tebrikler. Başlangıç için bişeyler denemek güzel gerçekten. Bende ufak tefek denemeler yaptım bununla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun bile :D Belli bi yerden sonra tamam ben hazırım bir proje yapabilirim artık diyip bişeyler yaptığında kendini dahada mutlu hissedeceksin bundan emin ol ^^

Teşekkür Ederim.Videoyu çekerken 2 kişinin bile beyeneceğini düşünmüyordum.Sosyal fobim var biraz.Bunu aşmak istiyorum böyle yollarla.Video paylaşarak felan.Karşımdaki insandan pozitif tepki alırsam öyle bir sorunum kalmıyor.Bu paylaşımcılığa teşvik ediyor.Tabi övgüyü hak eden muhteşem çalışmalar var forum da.Beğenilmediği takdirde bunun söylenmesi de benim için önemli.Tabi eleştiri beğenmediğini söylemek yerine beğenilmemesinin sebeplerini söylemektir benim için.Bu da insanı geliştirir herhalde.Bu çalışmam da ısınan bir devreyi tasvir etmeye çalıştım.Bu beynimizin devresi haline getirmek içinde bir beyin modeli bulup eklemek istiyorum ama çok mu abartılı olur bilmiyorum :)

Ben ilk denemeler için gayet başarılı buldum, azmini kaybetmezsen çok daha profesyonel işler çıkartacağından eminim. Bu arada bir öneri vereyim; Matinee kullanarak kamera animasyonları yap ki böyle videoları; başka bir program sayesinde çekmek zorunda kalmazsın. Aynı zamanda matinee oyun içi cinematicler içinde kullanılır :) 

Kaan ÖZTÜZÜN' Alıntı:
Ben ilk denemeler için gayet başarılı buldum, azmini kaybetmezsen çok daha profesyonel işler çıkartacağından eminim. Bu arada bir öneri vereyim; Matinee kullanarak kamera animasyonları yap ki böyle videoları; başka bir program sayesinde çekmek zorunda kalmazsın. Aynı zamanda matinee oyun içi cinematicler içinde kullanılır :) 

Teşekkür ederim.Birde ekdeki resimde olduğu gibi bir ekleme yaptım.Matinee kullanışına bir bakayım hemen.

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    321.7 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    126.9 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_10.jpg
    Screenshot_10.jpg
    116.2 KB · Görüntüleme: 2