Öncelikle konularınızı doğru yere açmanız için rica ediyorum. 

İkincisi, AnswerHub üstünde bu hata için çözüm olarak structurce'lerin ve Blueprint dosyalarının isimlerini değiştirmeniz veya varolan blueprintleri duplicate edip referansları eskisi ile değiştirmeniz önerilmiş. Bunları denediniz mi?

Phyrexian' Alıntı:

İkincisi, AnswerHub üstünde bu hata için çözüm olarak structurce'lerin ve Blueprint dosyalarının isimlerini değiştirmeniz veya varolan blueprintleri duplicate edip referansları eskisi ile değiştirmeniz önerilmiş. Bunları denediniz mi?

hayır denemedim ve kusura bakmayın biraz acemiyim dediğinizden bir şey anlamadım  :D

Size önerim package almadan önce motoru iyice öğrenmeniz.Her neyse gayet açık bir şekilde anlatmış Kaan ama bende biraz daha açayım.
Error verilen Blueprint dosyalarının ve structurcelerin ismini değiştirin veya kopyala yapıştır (duplicate) yapıp referansları eskisi ile değiştirin demiş.

nazim' Alıntı:
Size önerim package almadan önce motoru iyice öğrenmeniz.Her neyse gayet açık bir şekilde anlatmış Kaan ama bende biraz daha açayım.
Error verilen Blueprint dosyalarının ve structurcelerin ismini değiştirin veya kopyala yapıştır (duplicate) yapıp referansları eskisi ile değiştirin demiş.

Bunu bir deniyeyim. Bu arada migrate yapmadım.

nazim' Alıntı:

Arkadaşlar structun ismini değiştirdim ve bu sefer bu yüzden paket edilmedi herhal :

EmyBP8.png

Sizce ne yapmalıyım?

Phyrexian' Alıntı:

Phyrexian sizce ne yapmalıyım?

Phyrexian' Alıntı:
Merhaba, eğer sorunun nasıl çözüldüğüne dair bilgi verirsen, ileride bu problemle karşılaşan arkadaşlar kolayca sorununu çözebilir. 

Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi forumlar!

Orda hata veren bütün hereşyin ismini değiştirdim yani InventoryComponent 'ı Inventory_Com gibi değiştirdim. Hepsinin ismini değiştirdikten sonra projeyi kayıt ettim ve kapattım sonra pc ye reset attım projeyi açtım ve paket et dediğimde başarılı bir şekilde paket etti. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.