Merhabalar, VR için hazırladığım bir projem var ve bunu hem mobil çıktı hemde pc çıktı almak istiyorum fakat her iki platformda da performanslı bir çıktı alabilmiş değilim. Paketleme ile ilgili çok bir tecrübem olmadığı için aldığım çıktılarda hareket etmek epey güç. Editörde bir problem yok fakat henüz sahneye bitki ve birçok asseti koymadan bu şekilde sorun yaşamak üzücü. Bu durumda nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Anladığım kadarıyla tüm çıktılar baked edilmeli, aydınlatması bake edilmeyen çıktılar sorun yaratıyor gibi duruyor.
Öncelikle birkaç sorum var;
1. Quest 2 için hazırladığım projemi VR Template yerine ThirdPerson Templatede hazırladım ve VRTemplate araçlarını migrate ederek TPTemplate sahneme aktardım ve VR ayarlarını yaptım. Bu bir problem midir? VR proje VR Template ile mi başlatılmalı?
2. Lumen method ile aydınlattığım sahnemi özellikel mobilde herhangi bir kasma yaşamadan gezinti yapabilmem için ne yapmam gerek, bu mümkün mü?
3. Realite ön planda olduğu için bu bahsettiğim proje tipinde hangi aydınlatma methodlarını ve paketleme seçeneklerini tavsiye edersiniz?
Teşekkürler, iyi forumlar.
Öncelikle birkaç sorum var;
1. Quest 2 için hazırladığım projemi VR Template yerine ThirdPerson Templatede hazırladım ve VRTemplate araçlarını migrate ederek TPTemplate sahneme aktardım ve VR ayarlarını yaptım. Bu bir problem midir? VR proje VR Template ile mi başlatılmalı?
2. Lumen method ile aydınlattığım sahnemi özellikel mobilde herhangi bir kasma yaşamadan gezinti yapabilmem için ne yapmam gerek, bu mümkün mü?
3. Realite ön planda olduğu için bu bahsettiğim proje tipinde hangi aydınlatma methodlarını ve paketleme seçeneklerini tavsiye edersiniz?
Teşekkürler, iyi forumlar.