Güzel bilgiler için teşekkürler.Yapacağım ilk oyun Android için olacak diye düşünüyorum. Acaba "a" ve "d" tuşlarının yaptığı işlemi mobilde sağa ve sola çekme şeklinde nasıl ayarlayabiliriz? Bunun için basit bir yöntem yada blueprint varmı? Şimdiden Teşekkürler :)

Bu dediğin zaten otomatik olarak kendiliğinden oluyor:

HelloAndOnDevice.JPG

Fakat bir FPS mobil oyunu yapıyorsanız, ayrıca sağ taraftaki kontrol joistiğine zıplama-ateş etme-silah değiştirme ya da bir yarış oyunu yapıyorsanız, gaz-fren-nitro tuşları nasıl ekleniyor bilemiyorum. :(

Bunu da öğrenince hemen paylaşacağım :)

Tamamdır ^^ Ben şuan normal olarak denemiştim android projesi hiç açmadığım için bi sorayım dedim başlamadan. Hayırlısı ile işlerimi yoluna koyup artık bir başlangıç yapayım istiyorum :)

Bahsettiğiniz gaz fren nitro tuşlarını Widget yardımı ile yapabilirsiniz. Daha sonra bu widgeti Create Widget > Add to Viewport node ları ile ekranda gösterebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar ben nasıl andoride oyun yaparım unreal engine4.13 sürümü kullanıyorum launch bölümünde andorid yok telefon bağlıyom yine tanımıyor ne yapmalıyım sizce andoride proje oluşturmak için...