rotind432

Yeni üye
29 Kas 2015
7
0
0
(27) Gaziantep
Merhaba arkadaşlar " 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
" bu videodaki kişi başlar başlamaz bir araba ekliyor haritaya  bu araba benim UE4 ÜMDE yok yada varda ben mi yerini bilmiyorum ? ama tüm dosyalara baktım bulamadım . konuya geliyim moddelleme yapmadan nasıl bu şekilde araba eklerim  2. olarak yeri direk kum yapıyor bende terrain ( yani yeni bir alan oluştururuz ya orayı) boyuyamıyorum nasıl boyarım ??

O arabayı kendi modellemiş veya ücretsiz sitelerden almıştır.Senin dosyalarında olmaz.

Terrain Boyama dersi : 

rotind432' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar " 
" bu videodaki kişi başlar başlamaz bir araba ekliyor haritaya  bu araba benim UE4 ÜMDE yok yada varda ben mi yerini bilmiyorum ? ama tüm dosyalara baktım bulamadım . konuya geliyim moddelleme yapmadan nasıl bu şekilde araba eklerim  2. olarak yeri direk kum yapıyor bende terrain ( yani yeni bir alan oluştururuz ya orayı) boyuyamıyorum nasıl boyarım ??

1. Öncelikle kendi dilin olan Türkçeyi düzgün yazmanı ve bir daha böyle abus sabuk yazmamanı rica ediyorum.

TornadoTT' Alıntı:
O arabayı kendi modellemiş veya ücretsiz sitelerden almıştır.Senin dosyalarında olmaz.

Terrain Boyama dersi : 

2. Hayır, kendi modellememiş. Bu araba, Epic Games'in yarattığı hazır araba yarışı haritasında zaten mevcut:

sxx3xxal.png

3. Epic Games Launcher'ı çalıştıracaksın,

-- Learn'e tıklayacaksın,

-- Vehicle Game'e tıklayacaksın ve oradan indireceksin.

Hepsi bu kadar.

"Vehicle Game" projesinin içinde herşey mevcut :)

ululemr' Alıntı:
rotind432' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar " 

1. Öncelikle kendi dilin olan Türkçeyi düzgün yazmanı ve bir daha böyle abus sabuk yazmamanı rica ediyorum.

TornadoTT' Alıntı:

Terrain Boyama dersi : 

2. Hayır, kendi modellememiş. Bu araba, Epic Games'in yarattığı hazır araba yarışı haritasında zaten mevcut:

sxx3xxal.png

3. Epic Games Launcher'ı çalıştıracaksın,

-- Learn'e tıklayacaksın,

-- Vehicle Game'e tıklayacaksın ve oradan indireceksin.

Hepsi bu kadar.

"Vehicle Game" projesinin içinde herşey mevcut :)

teşekkürler