mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
608
2
44
28
Selam arkadaşlar. 
En son projemde çalıştım sorun yoktu kapattım. 3 5 saat sonra açtığımda crash yemeye başladım sebepsiz yere. O kadar emek verdiğim proje patladı açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyoum.

1. Source Control kullanıyorsan bir önceki commit e geri dönebilirsin (Kullanmıyorsan şimdi neden bu kadar önemli olduğunu anlamışsındır ve kullanmaya başlamak gerekir.)
2. Bir niagara assetinde problem var gibi duruyor. Son uğraştığın asset hangisi ise direk dosya sisteminden silersen en azından proje açılır diye düşünüyorum.

3 gün önce Proje kopyasını UE5 olarak çevirmiştim neyski o kopyayı 4.27 olarak açabildim ordan devam ediyorum 1 2 günük çalışmam çöp oldu ama çok büyük bir kayıp değil. Source kontrol olayını bilmiyorum nasıl kullanacağım veya kuracağım hakkında hiç fikrim yok. Bir anlatım videosu vs var mı bildiğin hocam onunla alakalı.

projenin yedeğini aldıktan sonra Intermediate, Builds ve Saved klasörlerini sil ayrıca DefaultEngine.ini'den "GameDefaultMap=" i değiştir yeni bir map lokasyonu ata.

erginegider' Alıntı:
Eminden bu var PlasticSCM için 
https://www.udemy.com/course/plasti...de-management/learn/lecture/34200572#overview

PlasticSCM haricinde Git, Perforce, TortouiseSVN vb. başka sistemlerde mevcut. Hepsinin birbirine karşı artısı eksisi mevcut tabi ama yeni başlayanlar için bence en uygun PlasticSCM.

Bilgim olmadığı için öğrenmem gereken bir konu aslnda. Teşekkürler 

serhatwxe' Alıntı:
projenin yedeğini aldıktan sonra Intermediate, Builds ve Saved klasörlerini sil ayrıca DefaultEngine.ini'den "GameDefaultMap=" i değiştir yeni bir map lokasyonu ata.

Crash lara çözüm oluyor mu yani bu yöntem

evet daha önce başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm. ama tabii crashlerin zibilyon tane nedeni var. bir ihtimal işe yarayabilir diye yedeğini alıp deneyebilirsin.