Merhaba. Kendi projemde denemeden önce yeni bir proje açıp bunun üstünde denemek istedim yapacağım mobil oyunu. İlk kez denediğim için internetteki şu kaynaktan yararlandım başlangıç olarak. Codeworks yükledim, telefonumu ayarladım, proje oluşturdum. Projeyi oluşturduktan sonra "launch options"tan kendi telefonumu seçtim. Sonrasındaki işlemlerde hata ile karşılaştım.
"Project Settings"den Android SDK kısmını internetten izlediğim birkaç video ile doldurdum. Doldururken video yaptığı gibi SDK, JDK gibi "Codeworks"ün yüklediği klasörleri kullandım.
Codeworks yüklerken "Compiling Samples" başlıklı bir data yüklenememişti. Onun da üstünde durdum fakat çözemedim. Ben de onu yüklemeden diğerlerini yükledim.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.İyi günler
Gerekirse diye "log"un linki.
----------------------------------------------------------------
[EDIT]
Bilgisayar isminde (Eren ÇAYLAK) unicode character olduğu için bu hatayı alıyormuşum. Projenin yolunu C:/Unreal Projects olarak değiştirdim ve sorunum çözüldü.
"AnswerHub "da ki konu. Ayrıntılı bilgi burada var
"Project Settings"den Android SDK kısmını internetten izlediğim birkaç video ile doldurdum. Doldururken video yaptığı gibi SDK, JDK gibi "Codeworks"ün yüklediği klasörleri kullandım.
Codeworks yüklerken "Compiling Samples" başlıklı bir data yüklenememişti. Onun da üstünde durdum fakat çözemedim. Ben de onu yüklemeden diğerlerini yükledim.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.İyi günler
Gerekirse diye "log"un linki.
----------------------------------------------------------------
[EDIT]
Bilgisayar isminde (Eren ÇAYLAK) unicode character olduğu için bu hatayı alıyormuşum. Projenin yolunu C:/Unreal Projects olarak değiştirdim ve sorunum çözüldü.
"AnswerHub "da ki konu. Ayrıntılı bilgi burada var