Murcielago

Yeni üye
4 Haz 2015
11
0
0
(34) İstanbul Anadolu
Merhaba,
UE4 Docs dışında tavsiye edebileceğiniz herhangi bir tutorial vb içerik üreten, tavsiye edebileceğiniz bir kanal / site var mıdır? UE4 için gördüğüm en kapsamlı Türkçe kaynak burası. C++ konularına baktığımda geneli 2018 yılından kalma ve güncel tutulmaması beni üzdü.

Murcielago' Alıntı:
Merhaba,
UE4 Docs dışında tavsiye edebileceğiniz herhangi bir tutorial vb içerik üreten, tavsiye edebileceğiniz bir kanal / site  var mıdır? UE4 için gördüğüm en kapsamlı Türkçe kaynak burası. C++ konularına baktığımda geneli 2018 yılından kalma ve güncel tutulmaması beni üzdü.

forma hoş geldin sana tavsiyem İngilizcen varsa bizzat UE'nin kendi web sitesinde vermiş olduğu eğitimler var onları izlemen iyi olur onun haricinde türkçe içerik üreten kanallara gelecek olursak
Türkçe İçerik Kanallar a tıklayarak ilgili konuya göz ata bilirsin

Murcielago' Alıntı:
Merhaba,
UE4 Docs dışında tavsiye edebileceğiniz herhangi bir tutorial vb içerik üreten, tavsiye edebileceğiniz bir kanal / site  var mıdır? UE4 için gördüğüm en kapsamlı Türkçe kaynak burası. C++ konularına baktığımda geneli 2018 yılından kalma ve güncel tutulmaması beni üzdü.

Merhabalar, C++ hakkında sormak istediğiniz soruları C++ ile ilgili alana yazarsanız yardımcı oluruz. Güncel tutulmama sebebi hem soru olmaması hem de çoğu kişilerin blueprint kullanması. Belki de siz güncel tutarsınız :)