Adminler eskisi gibi aktif değil.Aktif olan admin ve mvplerin çoğuda forumu bıraktı ya da ban yedi.
Siteye yeni üye alımlarını zorlaştırdılar.Discord serverlarınada neredeyse hiç kimseyi almıyorlar.

Emirhan Altaş' Alıntı:
Arkadaşım bu siteye 2,3 defa üye olduğu halde konu açamıyor, aldığı hata alttaki resim linkinde.
https://hizliresim.com/PROdGL

@Jacky (Mehmet abi) gerekli açıklamaları yapmış ama ben daha detaylı anlatayım siz de arkadaşınıza iletmiş olursunuz.

Üyelerimizin hakkında kısmında detaylı açıklama yazmasını istiyoruz ve üye formu sırasında bunu belirtiyoruz. Ancak arkadaşınızın açtığı ilk üyelikte belirtilen üyelik onayı için gerekli olan hakkında kısmı çok yetersiz görüldüğü için üyeliği onaylanmamıştır.

kinglord34' Alıntı:
Adminler eskisi gibi aktif değil.Aktif olan admin ve mvplerin çoğuda forumu bıraktı ya da ban yedi.
Siteye yeni üye alımlarını zorlaştırdılar.Discord serverlarınada neredeyse hiç kimseyi almıyorlar.

Aktif olmadığımızı nasıl ve ne şekilde tespit ettiğinizi merak ediyorum? MVP ve Yöneticilerden hiç kimse "ban yemedi". 6 MVP üye bulunmakla beraber hiçbiri de forumu bırakmadılar. MVP rütbesine sahip üyeler yayınlanmış veya yayınlanacak projeler üzerinde çalışan üyelere verdiğimiz bir ünvandır. Foruma neden onay sistemi getirdiğimizi zaten mevcut konudan okuyabilirsiniz. Discord sunucusu içinde aynı şekilde mevcut konudan okuyabilirsiniz fakat hiç kimseyi almadığımızı nereden çıkardınız çok merak ediyorum şahsım adıma?

Ozzy' Alıntı:
kinglord34' Alıntı:

Aktif olmadığımızı nasıl ve ne şekilde tespit ettiğinizi merak ediyorum? MVP ve Yöneticilerden hiç kimse "ban yemedi". 6 MVP üye bulunmakla beraber hiçbiri de forumu bırakmadılar. MVP rütbesine sahip üyeler yayınlanmış veya yayınlanacak projeler üzerinde çalışan üyelere verdiğimiz bir ünvandır. Foruma neden onay sistemi getirdiğimizi zaten mevcut konudan okuyabilirsiniz. Discord sunucusu içinde aynı şekilde mevcut konudan okuyabilirsiniz fakat hiç kimseyi almadığımızı nereden çıkardınız çok merak ediyorum şahsım adıma?

Sorularımızın hepsine neredeyse nonlinear cevap vermeye çalışıyor, onun yanı sıra zamanında dumbell ve nazim vardı banlanmışlar.Şimdi de khubur gitti.Acaba daha kimler gidecek?

Gidenlere değil kendinizi geliştirmeye bakın. Öyle yada boyle sorunlarınıza cevap bulunuyor bunu ha bir ha iki kişi cevaplamış bir önemi yok. Hem tek sorun bu değil forumda herkes hep online olmak zorunda değil ve bildiğiniz üzere Türkiye de zaten unreali tam manasıyla bilen kişiler nadir. Biz de kendimizce gelişmeye çalışıp başkalarına yardımcı oluyor bu sekilde birbirimizin gelişmesine yardimci oluyoruz. Ayrica kendinizi tek bu Formula kısıtlamayın başka sitelerden de araştırın unrealin formu var yine oradan bakının.

Dostum forumda daha önceden var mıydın bilmiyorum ama bu forum bundan 2 yıl önce falan çok aşırı derecede aktifti.Her gün foruma en az 10-20 adet konu açılır adminler, moderatörler, mvpler direk cevap verirdi.Bu 10-20 konunun yarısı çok saçma sorulardı bunları kabul ediyorum ama eski forumun ortamı daha samimi geliyordu bana.Şuan ben o ortamı ne yazık ki göremiyorum.Forumda belirli kişiler konu açıp belirli kişiler cevaplıyor bu beni gerçekten üzüyor.

Bu arada Discord sunucularındaki aktiflikten hele ki hiç bahsetmiyorum, çok aşırı derecede saçma sorular geldiğinden dolayıda kapattıklarını biliyorum :D