burhanmizrak

Yeni üye
7 Nis 2016
45
2
0
(6) Ankara
Sistem üzerine konu açmak sanırım yasak ama benim konu biraz farklı. Umarım konu silinmez. 

Sistem üzerine uzman bir arkadaşlar, bir kaç sorum olacak. 
HP Proliant DL380 G5 Sunucu alıp üzerine hangi ekran kartı takabilirim. USB ekran kartı gibi bişiler olabilir mi? 
Hiç bu şekilde çalışma yapan oldu mu? 

Sunucunun üzerine Xenon iki tane işlemci takılıyor. 32 GB DDR2 ram oluyor. ama ekran kartını bulamadım. Önerileri düşünceleri olan varsa yazabilirse çok sevinirim. 
amacım ucuza çalışabileceğim hızlı bir sistem tasarlamak...

burhanmizrak' Alıntı:
Sistem üzerine konu açmak sanırım yasak ama benim konu biraz farklı. Umarım konu silinmez. 

Sistem üzerine uzman bir arkadaşlar, bir kaç sorum olacak. 
HP Proliant DL380 G5 Sunucu alıp üzerine hangi ekran kartı takabilirim. USB ekran kartı gibi bişiler olabilir mi? 
Hiç bu şekilde çalışma yapan oldu mu? 

Sunucunun üzerine Xenon iki tane işlemci takılıyor. 32 GB DDR2 ram oluyor. ama ekran kartını bulamadım. Önerileri düşünceleri olan varsa yazabilirse çok sevinirim. 
amacım ucuza çalışabileceğim hızlı bir sistem tasarlamak...

Sistem sorusu sistem sorusudur. Sorunuzu ilgili konu başlığı altından sorabilirdiniz. Bu ve bundan sonraki sistem konuları bu başlık altından sorulmalıdır. Bu konuda neden diretiyorsunuz anlamıyorum. Sorunuzun araya kaynayacağını mı düşünüyorsunuz? Forumda sistem konuları ile ilgili sorular istemiyor değiliz ama forumun donanım veya sistem yardımı forumu olmasını veya bu konuların UE4 ile ilgili konuların önüne geçmesini de istemiyoruz. Üstelik tek başlık altında toplandığında sonradan aramak ve bu konuda bilgi birikimi elde etmek daha kolay.

http://www.unrealengineturkiye.com/sistem-toplama-konulari-hakkinda-konusu.html

Soruya gelince, UE4 forumlarından ne kadar nitelikli cevap bekliyorsunuz anlamıyorum. Buradan alacağınız cevaplar hiç bir zaman yeterli yada doğru olmayacaktır. Sorduğunuz sistem oldukça özel bir sistem. Kendi forumlarında falan sormanız sizin için daha iyi.

http://community.hpe.com/t5/ProLian...80-G5-Graphics-Card-Installation/td-p/6134211

Unreal engine sli desteklemiyor,

Çift işlemci desteklediğini hiç sanmıyorum,

Fakat swarm için durum nedir bilemem.