2spooky4me

Yeni üye
7 Haz 2015
3
0
0
(7) Antalya
Admin yada bu konuda yetenekli olan kişiler bana yardım ede bilirmi ben şimdi Sidescroller oyun yapmak istiyorum 2D olmayandan 3D karakterim hazır şuan. Herneyse benim bir harita yapmam gerekiyor bu oyunun konusu 3601 yılında bir uzay gemisinde büyük bir patlama gerçekleşir biz bir robot karakteri oynuyoruz her bölüm için çıkış 60 saniye si var gemiden kaçmak için çeşitli bulmacalar olucak ben şimdi size soruyorum bu uzay gemisinin içindeki bölümleri tasarlarken en çok nelere dikkat etmeliyim ?

Projene takım arkadaşı aramak için burada bulunan bölümden konunu açabilirsin dostum. (Projeni daha ayrıntılı olarak açıklarsan konu üstünde, belki ilgi gösteren birileri çıkabilir :) )

Bölümleri tasarlamanız için gerekli şeyler; emissive light'lar. Materyaller üstünde emissive lightları kullanırsanız ki sci-fi olduğu için bol bol ışık gereken bir map olacaktır bu; point light yerine emissive lightları kullanırsanız daha güzel olabilir bu sizin tasarımlarınız için. Objeleri dağınık olarak koyabilirseniz hatta uzay gemisi üstünde patlak gibi bir şey yapabilirseniz daha da çekicilik katacağına inanıyorum. Sci-Fi haritalarına bakmanı tavsiye ederim. Umarım projene yardımcı olacak arkadaşları bulabilirsin, iyi forumlar ve başarılar dilerim.