Çok konu dışı bir konu ile karşınızdayım 
Elimde sony(ORA yazıyor marka olarak,internette modeli aratınca sony çıkıyor)'nin bir ses sistemi var
20+20w 2 tane subwooferi olan bir model.
Sistemin direk aux girişi yok,bunun yerine çinden ürün sipariş edip şöyle bir yöntem izledim;
6.5mm mikrofon girişi vardı,6.5mm to 3.5 to ve aux kablosu aldım,pc nin çıkışını dönüştürücüye bağladım ve dönüştürücüyü mikrofon girişine taktım.
Bilgisayardan gelen sesi veriyor fakat verimsiz.
Ses kalitesi daha düşük,verdiği ses seviyesi vs. çok altlarda
Ve buna dahil olmak üzere kendim satın aldığım 40+40w likler de var.
Bunları ses sisteminden bağımsız,elektriği başka bir yerden alacak şekilde nasıl çalıştırırım?
Bildiğim kadarıyla ses çıkışından bir elektrik var,tabi bu 80w değil
Bu sayede kulaklıklar çalışıyor.
Şöyle bir yol izlemeyi de denedim,pc nin ses çıkışındaki 2 kabloyu subwoofere bağladım ve çalmadı
Sonra ses sisteminin çıkışından 2 kablo bağlayayım subwooferde 4 kablo olsun,elektrik ordan gelir dedim ve
Bağladım,elektrik ses girişine gitmiş olsa gerek,pc kapattı kendini
Önereceğiniz birşeyler varmı?
Psu dan besle demeyin,psu sistemi tam karşılıyor.
Fazlalığı olsa bile o riske girmem,en son led takmayı denemiştim kasa içine çıt çıt sesler geliyordu
Elimde sony(ORA yazıyor marka olarak,internette modeli aratınca sony çıkıyor)'nin bir ses sistemi var
20+20w 2 tane subwooferi olan bir model.
Sistemin direk aux girişi yok,bunun yerine çinden ürün sipariş edip şöyle bir yöntem izledim;
6.5mm mikrofon girişi vardı,6.5mm to 3.5 to ve aux kablosu aldım,pc nin çıkışını dönüştürücüye bağladım ve dönüştürücüyü mikrofon girişine taktım.
Bilgisayardan gelen sesi veriyor fakat verimsiz.
Ses kalitesi daha düşük,verdiği ses seviyesi vs. çok altlarda
Ve buna dahil olmak üzere kendim satın aldığım 40+40w likler de var.
Bunları ses sisteminden bağımsız,elektriği başka bir yerden alacak şekilde nasıl çalıştırırım?
Bildiğim kadarıyla ses çıkışından bir elektrik var,tabi bu 80w değil
Bu sayede kulaklıklar çalışıyor.
Şöyle bir yol izlemeyi de denedim,pc nin ses çıkışındaki 2 kabloyu subwoofere bağladım ve çalmadı
Sonra ses sisteminin çıkışından 2 kablo bağlayayım subwooferde 4 kablo olsun,elektrik ordan gelir dedim ve
Bağladım,elektrik ses girişine gitmiş olsa gerek,pc kapattı kendini
Önereceğiniz birşeyler varmı?
Psu dan besle demeyin,psu sistemi tam karşılıyor.
Fazlalığı olsa bile o riske girmem,en son led takmayı denemiştim kasa içine çıt çıt sesler geliyordu