Arkadaşlar bi oyun yapımına başlıcaz ama bir türlü oynun hangi şehirde geçeceğine karar veremedik şehir önerisi olan arkadaşlar modellemesi zor olmayacak şehirleri yazarsanız sevinirim.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler. 
Anthonystark' Alıntı:Arkadaşlar bi oyun yapımına başlıcaz ama bir türlü oynun hangi şehirde geçeceğine karar veremedik şehir önerisi olan arkadaşlar modellemesi zor olmayacak şehirleri yazarsanız sevinirim.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.![]()
dyanikoglu' Alıntı:Çorum olabilir, yeşillik yok hiç her yer beton
Foliage falan uğraşmanıza gerek kalmaz.
dyanikoglu' Alıntı:Çorum olabilir, yeşillik yok hiç her yer beton
BagiePlay' Alıntı:dyanikoglu' Alıntı:Çorum olabilir, yeşillik yok hiç her yer beton
Çorum yeşillik yokmu
Kendi memleketimi ne için böyle kötülüyorsun. 4 taraf dağlarla çevrili ve heryer yeşillik. Bu merkezdede geçerli köylerdede geçerli.
dyanikoglu' Alıntı:BagiePlay' Alıntı:Çorum yeşillik yokmu
Kendi memleketimi ne için böyle kötülüyorsun. 4 taraf dağlarla çevrili ve heryer yeşillik. Bu merkezdede geçerli köylerdede geçerli.
Benim de memleketim Çorum
Merkez'den bahsetmiştim her yer gri derken. Yoksa merkez dışı geri kalan yerler tarla![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.