leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,540
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Arkadaşlar elimde marketten alınmış bir karakter paketi var ve hepsi epic skeleton şeklinde yapılmış.Ben ise bunları ALS iskeletine çevirmek istiyorum. Karakterimin görünüşü aynı kalacak fakat ALS karakteri olacak bunu nasıl yapabilirim ?

Video çok iyi fakat bir sorun var. Benim aldığım karakterde her parça bir skeletal mesh. Yani değiştirilebilir olduğu için gövdesi ayrı iskelet bacağı ayrı kafası ayrı.

Bu şekilde. Peki bunu nasıl yapacağım ben böyle ? Aslında benim karakterimde skeletallar değişmeyecek yani hepsi birleşik olsaydı olurdu aslında... Onun bir yolu var ise onun üzerinden ilerlemek daha iyi olur.
Altta birleşik halleri de varmış sanırım onlar üzerinden yapsam bir sorun olmaz :D

Parçalar ayrı ayrı bile olsa hepsi aynı iskeleti kullanıyor olması gerekiyor. Hızlı hareket ediyor derken yürümesi mi hızlı yoksa animasyonu mu hızlı? Animasyonu hızlı ise animBP de animasyon oynatma hızlarını ayarlayabilirsin.

Dediğin doğru hepsi aynı iskelete ait. Bacaklara Virtual Bone ekleme işlemi var videoda. Bu işlemi yapınca karakter deli gibi yürüyor hızlı hızlı. Ama koşması normal.

Karaktere virtual bone eklediğiniz anda karakter direkt bozuluyor.Çok hızlı koşuyor bu arada kullandığım karakter Mixamo vs değil. Epic Marketten aldığım bir karakter.