ahtek07' Alıntı:
İlk olarak yaptığım mantığın işleyişini anlat iyim ilk olarak 3 adet Boolean değişkeni oluşturdum ( 1.Animation Oynadımı, 2.Animation Oynadımı, 3.Animation Oynadımı ) diye şimdi daha önceden attığım sistemde Randomİntegerİnrange Operatörü bize Random değer veriyor ve switch değerin olduğu kola veri akışı sağlıyordu bunda da aynı şekilde sağlanıyor 1.Kola veri gelir se 1.Animasyonum oynamış olur ve set Boolean yapıp 1.Animation Oynadımı değişke nimi True yapıyorum diğer değişkenlerimi false yapıyorum şayet bir daha 1.Kola veri gelirse branch diyorki Daha önceden oynamıştın diyor ve veriyi True ye yönlendiriyor 2.Animasyon onuyor yada 3.Animasyon hiçbir şekilde tekrar yapmıyor
Blueprint Mantığı linki iyi incelersen anlarsın zaten anlatması zor
hocam emeğine sağlık ama bir sorun var. örneğin tuşa bastık ve random 1. animasyon geldi ardından tekrar tuşa bastığımızda 1. animasyon tekrar gelirse sistem bu animasyonun önceden oynadığını algılıyor güzel ama o esnada karakter randomdaki diğer animasyonlardan birini oynamadığı için duruyor, ne zaman randomda 1. animasyondan farklı bir animasyona gelirse ancak o zaman karakter animasyonu yapıyor,.
EDİT:Sorunu çözdüm ilk ''Switch on int nin'' 0,1,2 rakamlarında ki branch in true olayını tekrardan ilk switch on int ye getirmek sorunumu çözdü emeklerin için çok teşekkür ederim sağol.