apexkiller

Yeni üye
7 Kas 2015
6
1
0
(35) İzmir
Bana birçok şey anlattınız ben de yeni keşfettiğim bişi anlatayım dedim bir çok arkadaşın projeden projeye obje materyal vs. taşımakla ilgili sorun yaşadığını fark ettim bunu nasıl sorunsuz çözüceğinizi anlatcam:
 İlk adım aktarmak istediğiniz projenizi winrarla sıkıştırın 
 İkinci adım sıkıştırdığınız winrarı birleştirmek istediğiniz projeyi winrarda hedef gösterip klasörünü açıp boşaltın (Bu sayede olmayan dosyalar eklencek var olanlar değiştirilsin mi diye sorucak) 
 Son adım önünüze çıkan soru için no to all diye cevap verin (bunun sebebi projenize özgü ayarların değişmemesi sadece obje materyal kaplamaların vs. eklenmek istenmesi)
Bu anlattıklarımı eksiksiz yaparsanız learn kısmındaki kullanılmış tüm materyal obje kaplamalar vs. hepsini kullanabiliceksiniz üstelik önceki projelerde kullandığınız kendi tasarladığınız şeyleri de sorunsuz ekliyebiliceksiniz umarım anlattıklarım bi işe yaramıştır bir kişinin bile işine yaramışsa sevinirim

Sağ ol hocam tamda aradığım şeyi anlatmışsın.

Bi sorum var sadece tek bir level'i aktarmakta aynı şekilde mi olur

Biraz fazla olucak ama biz üç projeyi birleştirmek istiyoruz  bir fark olur mu?

Açıkçası ne anlattıklarını ben de anlamadım :)))))   İstediğin materyal vs. seç, sağ tıkla, asset actions tan Migrate seçeneğini tıkla, açılır pencerede aktarmak istediğin projenin Content dosyasını seç ve OK le, hepsi bu :)