Projemde binilebilir bi at ekledim fakat sonradan düsününce oyunum açık dünya değil. Toplamda 7 8 tane map yapmayı planlıyorum ve her haritada oyuncular ufak tefek görevler yapacak. Bu haritalar da devasa olmayacağı için at kullanımının gereksiz oldugunu dusundum. Bi uçtan bi uca gitme süresi at ile gidildiğinde cok kısalıyor. Her haritada oynanma süresi hedefim de ortalama yarım saat. At kullanimi bu planı bozcak gibi. Bu yüzden atı projeden ckarmayı dusunyorum.
Fakat problem şu,
Steam sayfasına atın olduğu gorseller ve kısa bir de video mevcut. Simdi bu ozellik bazı kimselerin ilgisini cekmiş ve wishliste eklemis olabilir. Simdi ben bu atı projeden cıkarsam görselleri silsem sorun olur mu sizce? Aslnda en fazla wishlist silerler ama ben dusuncenizi merak edyorum.
Bu arada steam sayfasında, Hakkında kismina not olarak, "Oyun geliştirme sürecinde oldugu icin bazi içerikler degişebilir" yazmiştim.
Fakat problem şu,
Steam sayfasına atın olduğu gorseller ve kısa bir de video mevcut. Simdi bu ozellik bazı kimselerin ilgisini cekmiş ve wishliste eklemis olabilir. Simdi ben bu atı projeden cıkarsam görselleri silsem sorun olur mu sizce? Aslnda en fazla wishlist silerler ama ben dusuncenizi merak edyorum.
Bu arada steam sayfasında, Hakkında kismina not olarak, "Oyun geliştirme sürecinde oldugu icin bazi içerikler degişebilir" yazmiştim.