Berat28

Yeni üye
23 Kas 2023
4
0
0
(6) Ankara
merhaba oyunumu bitirdim her şey tamam paketleme sorunsuz ama play consolede oyunu nasıl yayınlayacağım.

yayınlamak için kapalı testi zorunlu tutuyor,
https://hizliresim.com/ruymftz

kapalı teste sürüm oluşturmaya denediğimde apk ve obb paketi yükleyemiyorum abb istiyor o kısmı anlayamadım, internetten abb dosyası nasıl yapılır gibi arattığımda da hiç bir şey çıkmıyor yardımcı olur musunuz.
https://hizliresim.com/7del9kc

abb bir bundle sistemi. İçerisinde APK ve OBB'yi barındırıyor. Project Settings'ten ".abb" ile export etmeni sağlayacak seçeneği aktif etmelisin. 
.abb'nin bir MB sınırı var. Sınırı hatırlamıyorum ama misal oyunun 900 MB fakat sınır ise 150 MB. Oyunu yayınlayamazsın.
Peki ne yapacaksın? Chunk sistemi kullanacaksın. Oyununu parçalara bölüp 150mb + 150mb... toplam 6 parçadan oluşacak. (Çıktı yine sadece .abb bu arada. Bu parçalar, .abb'nin içerisindeki bölünmeler demek)

ilgin için teşekkür ederim sakıncası yoksa dcden konuşabilir miyiz? arkadaşlık isteği gönderdim.

serhatwxe' Alıntı:
abb bir bundle sistemi. İçerisinde APK ve OBB'yi barındırıyor. Project Settings'ten ".abb" ile export etmeni sağlayacak seçeneği aktif etmelisin. 
.abb'nin bir MB sınırı var. Sınırı hatırlamıyorum ama misal oyunun 900 MB fakat sınır ise 150 MB. Oyunu yayınlayamazsın.
Peki ne yapacaksın? Chunk sistemi kullanacaksın. Oyununu parçalara bölüp 150mb + 150mb... toplam 6 parçadan oluşacak. (Çıktı yine sadece .abb bu arada. Bu parçalar, .abb'nin içerisindeki bölünmeler demek)

ilgin için teşekkür ederim sakıncası yoksa dcden konuşabilir miyiz? arkadaşlık isteği gönderdim.

Berat28' Alıntı:

serhatwxe' Alıntı:

İsteği kabul ettim, istediğin gibi danışabilirsin.