Prayte

Üye
13 Ara 2023
36
10
8
Belirtilmemiş
Merhaba,

i7 10.nesil 3200 frekans 16gb ram 3050 ti ekran m2 ssd paketleme yapınca abartısız 2 saat sürdü bitmeyince sinirlendim kapattım bu kadar uzun sürmesi normal mi ayarlarda hata mı yapıyorum (Ayrıca boş bir proje içinde denedim yine aynı)

İlk olarak , 3200 frekans çok az bir değer. Eğer paketlemeyi hızlıca yapmak istiyorsan, 6 çekirdekli 4200 frekans bir işlemciye ihtiyacın var.
Daha sonrasında ise 16 GB Ram az. Unreal Engine' de rahat çalışabilmen için 32 GB Ram gerekiyor.
Ekran kartı kısmına gelecek olursak. En az 3060 TI dengi bir ekran kartı gerekmiyor ama tercihen daha iyi olur.
Paketleme konusunda öncelik işlemci ve Ram bellek. SSD kullanılmıyor. SSD paketleme bittikten sonra Archiving yapılırken yani yazma işlemi yapılırken kullanılıyordur.

projede birden fazla mapiniz var ise proje ayarlarından "list of maps to include in packaged build" belirtmeniz lazım yoksa diğer tüm kullanmadığınız mapleride işliyor

Bu konu çözüldü yazmayı unutmuşum google arama sonucunda buraya gelen kişiler için not bırakiyim, unrealı silip tekrar yükledim düzeldi.