Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Programı öğrenmek için yaptığım bir çalışma. Bundan sonra yapay zeka üzerine çalışcam. Umarım beğenirsiniz. Her şey bana aittir hazır model ya da animasyon kullanılmamıştır.

Evet oynarken görünüş 2D olsa da yapılış tamamen 3D. Oyun içindeki aktörler sprite değil, tamamen 3D modeller.

Ayrıca böyle bir çalışmayı yapabilen birine "3D nin ne olduğunu bildiğine eminmisin?" diye bir soru sormanın gereksiz olduğu kanaatindeyim. Arkadaş oyunun lansmanını yapmıyor ki burada. Çalışmasını sergiliyor. Sonuçta öğrenme amaçlı yapmış ve bana kalırsa forumdaki bazı yeni arkadaşlara göre geleceği daha parlak diyebilirim...

Eline sağlık gayet güzel olmuş. Diğer yeni başlayan arkadaşların aksine, doğrudan bir MMO/RPG/FPS yapımına kalkışmayıp öğrenme amaçlı böyle bir oyunu yaptıysan bu işi gerçekten öğrenmek istiyorsun yorumu yapılabilir. Sonuçta emeklemeden koşmaya kalkmak seni yarı yolda bırakır. Bana göre doğru yoldasın, temeli iyi atıyorsun.
Devamında da başarılar dilerim.

İlk videoya bakınca 2D görüldüğü gibi, daha detaylı bir şekilde koymalıydın ve o 3D yi hissettirmeliydin ^^

Ben oynanış açısından demiştim. Çalışmasını sergiliyor ama 3D diyip 3D ye ait hiçbirşey göstermiyor. 3D pacman diyip bunu gösterince hayal kırıklığı oluştu o yüzden. Öğrenmeye çalışan biri için güzel tabiki birşey diyemem. Fakat bu tarz bir çalışma yapabiliyorsa videoyu daha detaylı ve güzel sergilemeyide öğrenmeli. Sonuçta kişiler bu resim ve videolara göre yorum yapar benimde yaptığım gibi.

hydrogenx yorum için teşekkürler. Reclast doğru diyorsunuz ilk videoda daha detaylı olmalıydı ama sizinde yaklaşımınız biraz sertti . ;)   Ama sonuçta bu yorumlarla geliştircez kendimizi.

Doğrudur kusura bakma. Şu sıralar siteye bot gibi insanlar gelmeye başladı bişey gösterip, 2 soru sorup gidiyorlar. Onlardan sandığım için biraz sert çıktım aslında. Ama önerimi dikkate al biraz daha detay ver sonraki paylaşımların için. Sonuçta bir oyun yada proje için reklam çok önemlidir :) Kolay Gelsin.