Aşağıda Rituel sahnem ile ilgili görseller bulunuyor. Şu an sadece sahne ve toplanacak obje var. Toplanacak obje bir Voodoo bebeği. Bu bebekten dört adet toplayıp taslara yerleştirmeyi düşünüyorum. Resident Evil 4 ve Silent Hill 2 Remake görünümlü Devour tarzı bir oyun yapmaktayım. İçerisinde Rituel sahnesine gelene kadar bir çok puzzle, hikaye, notlar ve anlatım barındırıyor. Belli Sequenceler var. Tabanca ve el feneri kullanımı var. TPS ve FPS görünümlü bir oyun iki modu da desteklemekte. Silah kullanan polis zombi ve sıradan zombiler var. Bir de sadece Rituel bittiğinde ölecek olan Main Boss Cadı var. Benim Rituel sahnem surlarda geçmekte. En azından bu level için böyle.
Sizce Rituel sahnesi nasıl olmalı? Sadece Voodoo bebeği koymakla iş bitmez. Oyun 1-4 kişiye kadar oynanabiliyor yani single player desteği de mevcut. Bu Level bir demo olarak Festivalde sunulacak. Ama oyunun da temel taşını oluşturan bir Level. Hem Exterior hem Interiorlar içermekte. Aklınıza gelen fikirleri konu altında belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Sizce Rituel sahnesi nasıl olmalı? Sadece Voodoo bebeği koymakla iş bitmez. Oyun 1-4 kişiye kadar oynanabiliyor yani single player desteği de mevcut. Bu Level bir demo olarak Festivalde sunulacak. Ama oyunun da temel taşını oluşturan bir Level. Hem Exterior hem Interiorlar içermekte. Aklınıza gelen fikirleri konu altında belirtebilirsiniz. Teşekkürler.