emin2045

Unreal MVP
23 Haz 2020
169
1
75
28
Visual Studio 2019 kullanıyorum. include ederken; 

#include "GameFramework/GameModeBase.h" -----------------> 1
#include "/Epic Games/UE_4.25/Engine/Source/Runtime/Engine/Classes/GameFramework/GameModeBase.h" -----------------> 2

İki türlü de include ediyor ve compile da ediyor bunda bir sıkıntı yok. Fakat otomatik tamamlama 1. için çalışmıyor. Örneğin "GameFramework" yazıyorum hiçbir şey önermiyor. Ama 2. si için "/" böyle yazar yazmaz öneriler geliyor ve adım adım header dosyayı kendim 
buluyorum. Ben istiyorum ki direk "GameFramework" yada "GameMod" yazdığım zaman bana otomatik tamamla önerilerini göstersin. Bunu nasıl yapabilirim?

-——————- çözüldü

Resharper veya visual assist var VS2019 için uzantı olarak.

emin2045' Alıntı:
Visual Studio 2019 kullanıyorum. include ederken; 

#include "GameFramework/GameModeBase.h" -----------------> 1
#include "/Epic Games/UE_4.25/Engine/Source/Runtime/Engine/Classes/GameFramework/GameModeBase.h" -----------------> 2

İki türlü de include ediyor ve compile da ediyor bunda bir sıkıntı yok. Fakat otomatik tamamlama 1. için çalışmıyor. Örneğin "GameFramework" yazıyorum hiçbir şey önermiyor. Ama 2. si için "/" böyle yazar yazmaz öneriler geliyor ve adım adım header dosyayı kendim buluyorum. Ben istiyorum ki direk "GameFramework" yada "GameMod" yazdığım zaman bana otomatik tamamla önerilerini göstersin. Bunu nasıl yapabilirim?

Aynı durum bende de var. Intellisense doğru çalışmıyor. Proje dosyasına sağ tıklayıp "generate visual studio project files" deyince kısa bir süreliğine düzeliyor sonra yine bozuluyor. Ben takılmıyorum artık böyle şeylere sen de takılma bence. Dokumantasyon sayfasında buluyorum hangi header doğruysa onu yazıyorum. Çalışıyor. (Vax diye bir şey var visual studio plugin i  ona para verirsen bu problemler çözülüyor ama ben vermiyorum.)