Simulate Physics seçeneği aktif olan tüm objelerin ağırlık merkezini yeşil bir küre olarak görebilirsiniz(görünürde yoksa objenin içine bakın.) Normal physics objelerinde Center of Mass Offset ile varolan ağırlık merkezini istediğiniz yere kaydırabilirsiniz. Eğer araba ile uğraşıyorsanız offset yerine direk istediğiniz konuma belirleyebilirsiniz Center of Mass'i Details panelinden.

fizikli kısmı aktif ettim şuanda yeşil küreyi görüyorum fakat o yeşil küreyi yerinden nasıl oynatabilirim? tıklanmıyorda

sorunu c4d üzerine yaptığım modeli c4d içersinde ağırlık merkezi yaparak çözdüm fakat halen ue4 içinde ayarlamayı bulamadım :(

Jacky' Alıntı:
Center of Mass Offset objenin Details  panelinde bir x,y,z parametresidir. Yani değeri elle girmeniz gerekli malesef, mouse ile kontrol yok.
ağırlık merkezi derken,
peki şey diycem siz vidyoda kapıyı açarken obje kendi etrafında dönmek yerine o objeyi kontrol ettiğiniz 3 aletin göstergesi sağ tarafındaydı,
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

O Pivot noktası, ağırlık merkezi ile alakası yok. Onu modelleme programında objenin istediğiniz yerine yerleştirmeniz ve ardından objeyi 0,0,0 koordinatlarına yerleştirmeniz gerekli export etmeden önce. Veya Import penceresinde komutu yine elle girerek de değiştirebilirsiniz.