JelibonluPide

Yeni üye
28 May 2017
3
0
0
(54) Sakarya
Basit bir proje tasarlıyorum. Çimen, ağaç ve bir su materyaline ihtiyacım vardı. İnternet'den buldum fakat import ederken sorun oluyor. Materyaller beyaz gözüküyor çimenler de düz bir şekilde çıkıyor. Dosyaları sağlıklı bir şekilde nasıl import edebilirim.

İzin varsa dosyaları burada da paylaşabilrim. İyi günler.

JelibonluPide' Alıntı:
Basit bir proje tasarlıyorum. Çimen, ağaç ve bir su materyaline ihtiyacım vardı. İnternet'den buldum fakat import ederken sorun oluyor. Materyaller beyaz gözüküyor çimenler de düz bir şekilde çıkıyor. Dosyaları sağlıklı bir şekilde nasıl import edebilirim.

İzin varsa dosyaları burada da paylaşabilrim. İyi günler.

Öncelikle Merhaba Anladığım Kadarıyla Evet Ağaç Ve Çimen Buldunuz Oyun İçerisinden İmport etmiyeceksiniz indirdiğiniz rar dosyasının içerisindeki dosyaları örneğin belgeler/unreal engine /projeadınız içerisine atmanız gerekiyor içerisindeki herşeyi oraya kopyalamanız gerekiyor iyi forumlar.

Materialleri textureleri ile birlikte attığınız zaman sorununuz düzelecektir.Nesne import ettiğiniz zamanda .fbx uzantılı import edin.Unreal engine sadece .fbx uzantılı cisimleri kabul eder.

nazim' Alıntı:
Materialleri textureleri ile birlikte attığınız zaman sorununuz düzelecektir.Nesne import ettiğiniz zamanda .fbx uzantılı import edin.Unreal engine sadece .fbx uzantılı cisimleri kabul eder.

benim düşüncem şu yönde eğer arkadaş texture dosyalarını anim oalarak indirmişse onları yaptığı projenin içerisine atması lazım değilmi eğer objeyi harita koyup material üstüne sürüklerse o şekilde material kaybolur.