Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu videoda arkadaşımla beraber oyunumuzun testini yaptık.En son kaliteyi kullanıyoruz , Lumen aktif , Sahnede 2 adet metahuman var. Oyunun test leveli bu, replication testi yapıyorduk zaten farkettiyseniz benim karakter biraz laggy hareket ediyor.Öylesine bir atmosfer oluşturduk fakat sorun çıkmazsa 5 6 ay sonra bitmiş bir oyun olarak Steamda yer alacak.

class settings te replicate movement açık değil ya da gereğinden fazla şeyi replicate ettirmeye çalışıyorsunuz, son ihtimal de internet bağlantınız çok kötü ::) yoksa sadece movement ta lag görmeniz normal değil

Ben bu sorunu çözmüştüm aslında ama karakterleri sonradan metahumana çevirdik animasyonları ekledik falan o sıra replication tekrar bozuldu. Yani sunucuyu kuranda sorun olmuyor. İnternet bağlantım 100 download 8 upload ve ethernetle kablosuyla bağlı. Onu tekrar halletmeye çalışacağım.
Şuan takıldığım tek konu 1 2 3 tuşları ile metahumanlar arası geçiş yapmak istiyorum aslında hepsini bir tane PlayerBP içerisinde değiştiriyorum. Yani Farklı farklı BP yapmadım bir tane yaptım onun içinde skini elle değiştirince değişiyor ama kodla değiştirince materyaller bir garip geliyor.Bununla ilgili bir video var mı bildiğiniz ?

Eğer BP içerisinde materyalleri elle değiştirdiysen bir kere artık SKM leri değiştirsen de elle koydukların duracaktır. Eğer BP deki materyallere dokunmadıysan SKM editördeki materyaller otomatik atanması ve hiç bir problem çıkmaması lazım.