Merhabalar daha önce bununla ilgili sorulan konulara baktım ama tam tatmin edici cevap bulamadım. Öncelikle ben bir oyun yapmak istiyorum. 3d model ve animasyonlarını mixamodan alıcam ama telif hakkı ile ilgili kısımlardan çekiniyorum daha önceki konuda bir arkadaş bir sorun olmaz demiş ama kendi sitesinde şöyle bir ibare var.
Karakterleri ve animasyonları telifsiz olarak kullanarak aşağıdakileri de kapsayan kişisel, ticari ve kar amacı gütmeyen projeler üretebilirsiniz:
Oyunu ücretsiz yapacam ama buna göre ben google play gibi storeları geçtim kendi kişisel amacımda bile kullanma hakkım yok mu? Özel site bile açsam yayınlayamayacak mıyım? Cümleyi hiç anlamadım. :huh:
Karakterleri ve animasyonları telifsiz olarak kullanarak aşağıdakileri de kapsayan kişisel, ticari ve kar amacı gütmeyen projeler üretebilirsiniz:
- Karakterleri illüstrasyonlara ve grafik sanat çalışmalarına dahil etme
- Karakterleri 3B yazdırma
- Film oluşturma
- Bilgisayar oyunları oluşturma
Oyunu ücretsiz yapacam ama buna göre ben google play gibi storeları geçtim kendi kişisel amacımda bile kullanma hakkım yok mu? Özel site bile açsam yayınlayamayacak mıyım? Cümleyi hiç anlamadım. :huh: