Arkadaşlar merhaba daha önce sorulmuştur belki . tahminimcede kolay bişey . Ancak ben unityden geçiş yaptığım için zorlanıyorum. Daha öncedende bahsettiğim gibi devlet memuru olduğum için sadece akşamları ilgilenebiliyorum . çok önemli bir problem . ben model sitelerinde atıyorum fbx. uzantılı model attığımda unrealde modelin veya nesnenin içinden geçiyorum.. daha önemli bir sorun ise attığım model düz grimsi bir renkte .. texture la alakalı diyeceksiniz ama indirdiğim veya baktığım tüm model sitelerinde boyalı bir şekilde görüyorum indiriyorum contets klasörüne atıyorum projeye geliyorum ancak boyasız bir şekilde karşıma çıkıyo üstüne üstük içinden geçiyorum .... .. Projeyimi değiştirsem hayalet diye projemi denesem
) şaka biyana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. yardımcı olmayanada teşekkür ederim vakti yoktur belki 
Başlık atarken süsleme yapmayınız, ilgi alanımız kaligrafi değildir, başlığınızın sorununuzu ifade edebilecek kısa bir cümle yada kelime grubundan oluşması yeterlidir.
Başlık ( ::::::::MESH SORUNSALI VE MODEL SORUNUM ::::::::: ) düzenlenmiştir.
cahitburak
Başlık atarken süsleme yapmayınız, ilgi alanımız kaligrafi değildir, başlığınızın sorununuzu ifade edebilecek kısa bir cümle yada kelime grubundan oluşması yeterlidir.
Başlık ( ::::::::MESH SORUNSALI VE MODEL SORUNUM ::::::::: ) düzenlenmiştir.
cahitburak