Arkadaşlar merhaba:
Oyunum bitmek üzere, şu an Steam GreenLight' da yayınlanıyor. Desteklerinizi bekliyorum. : )
Bende buna istinaden Projemle ilgili gelişmeleri bu sayfadan sizlerle paylaşmak istedim.

Oyunun Adı: Mesel

Konusu :   Mesel uzun yıllardır korku ve gerilim temalı romanlar yazan bir yazardır. Ancak son yıllarda yazdığı kitaplar yayınevleri tarafından beğenilmemekte, eleştirmenler tarafından ise çok ağır eleştirilere maruz kalmaktadır.

Bunun üzerine Mesel yeni bir kitap yazmaya karar verir ancak bu sefer sadece hayal dünyası ile sınırlı kalmayacak yıllardır kulaktan kulağa anlatılan ve hatta zaman zaman gazete haberlerine konu olan Gölcük Çocuk Hastanesindeki gizemi konu alacaktır.  Kitap ismi içinde hem kendi adı olan hemde kulaktan kulağa anlatılan hikaye anlamına gelen MESEL’ i düşünmektedir.

Yazar önceki romanlarından farklı olarak bu senaryoya kendisini fazlaca kaptırmış, romanının baş karakteri ile kendisini özleştirmiştir. Roman oyuncu tarafından ilerletildikçe Mesel hangi dünyanın gerçek dünya olduğunu anlamakta zorlanacaktır.  
( Konu üzerine düşünülebilir : P )

Oyunun Web Sitesi : ( Hazırlık Aşamasında )

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Stem GreenLight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=526521011

Oy verirseniz sevinirim ^^

qukla' Alıntı:
iskintevfik' Alıntı:
Sevgili qukla, steam greenlight a projeni sunarken senden 100 dolar civarında bir ücret istendi mi

Tam rakamı hatırlamıyorum ama belli bir meblağ veriyorsun Greenlight'a oyun koymak için.

Hocam öncelikle tebrikler tabi bi kaç sorum olacak :D animasyonlarına bayıldım mocap la mi yaptın yoksa hazır animasyonlarla mı ? kaç yılını aldı oyunu yapman ? oyunu tekmi yaptın ? gibi bir sürü sorum var sana süreci anlatabilirmisin belki benim gibi bu işe yeni başlayanlar için heves kaynağı olursun ama o animasyonları nasıl yaptığını anlatabilirmisin en başta  :D :D

Traileri izlediğim zaman aklıma The Room oyunu geldi nedense öyle bir hava oluşturdu bende, görüntüleri güzel beğendim ben inşallah hakkettiğin yere gelirsin ::) başarılarr...................