Arkadaşlar herkese merhaba;

Mesel' e yeni bir Trailer yapmayı denedim. Bir önceki tecrübelerimden yola çıkarak öncelikle sizlere gösterip sonra yayınlamak istedim.

İLK OLARAK : Video geçişlerindeki yazılar hem büyüyecek hemde değiştirilecek. Onun dışındaki her türlü görüşünüzü bekliyorum.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

qukla' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba;

Mesel' e yeni bir Trailer yapmayı denedim. Bir önceki tecrübelerimden yola çıkarak öncelikle sizlere gösterip sonra yayınlamak istedim.

İLK OLARAK : Video geçişlerindeki yazılar hem büyüyecek hemde değiştirilecek. Onun dışındaki her türlü görüşünüzü bekliyorum.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

bu oyunun yapılışının egitimini uzun bir video ile versen o kadar faydalı olur ki . içerisinde birçok önemli şey var ve emek var.1 saatlik bir video ile bunlardan bahsetsen göstersen bu tarz şeyler yapabiliriz ve konu bir bütün şeklinde toplanmış olur.Aynısını değilde buna benzer fakat değişik bir şekilde böyle bir oyun yaparak gösterebilirsinz tabi istersen :) Aklıma daylight geldi izleyince çok iyi olmuş harika ellerine sağlık :)

Gerçekten başarılı. Yalnız yazıları biraz daha uzun tutsaydında düşündürseydi insanları ^^ Birde bunu paylaşırken Türkçe ve ingilizce olarak 2 farklı dille paylaş daha iyi olur. Son olarak burdaki herşeyi gerçekten yaptınmı? Eğer videoda yaptığın yada greenlight sayfasında yazdığın şeyler oyunda yoksa steam oyununu kaldırabilir. WarZ bu sebeble 1 kere kaldırılmıştı Steam den ve tekrar koymak için çok uğraştılar. Hatırlatayım istedim ^^ Başarılar dilerim umarım güzel sonuçlar alırsın.

Teşekkürler : ) 1 saatlik bir video ile anlatamam muhtemelen yaptıklarımı. Ancak sormak istediğin bir şey olursa foruma yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

RecLast' Alıntı:
Gerçekten başarılı. Yalnız yazıları biraz daha uzun tutsaydında düşündürseydi insanları ^^ Birde bunu paylaşırken Türkçe ve ingilizce olarak 2 farklı dille paylaş daha iyi olur. Son olarak burdaki herşeyi gerçekten yaptınmı? Eğer videoda yaptığın yada greenlight sayfasında yazdığın şeyler oyunda yoksa steam oyununu kaldırabilir. WarZ bu sebeble 1 kere kaldırılmıştı Steam den ve tekrar koymak için çok uğraştılar. Hatırlatayım istedim ^^ Başarılar dilerim umarım güzel sonuçlar alırsın.

Teşekkürler : )

Yazıları ve farklı dil seçeneklerini yapacağım. Bu taslak şu an.
Bu videoyu oyunu oynarken kaydettim. Yani videodaki her şey oyunun içinde var. Yine de teşekkürler uyarı için, aklımda bulunsun : )

İlk öncelikle gayet güzel eline sağlık inşallah bizde böyle başarılı projelere imza atabiliriz :)

İkinci olarak hocam neden DBK GAMES DBK nın açılımı ne çok merak ettim söylersen sevinirim.

UnLucky' Alıntı:
İlk öncelikle gayet güzel eline sağlık inşallah bizde böyle başarılı projelere imza atabiliriz :)

İkinci olarak hocam neden DBK GAMES DBK nın açılımı ne çok merak ettim söylersen sevinirim.

Teşekkürler : ) Biraz megaloman gibi olacak ama. DBK soyadımın sessiz harfleri. Dabak soyadım : )
Steam' e oyun koyarken yapımcı firma ismi istediler. Bende ad-soyad yazmak istemedim. DBK olsun dedim, öyle kaldı. : )

Merhabalar;

Trailer başarılı olmuş ama biraz trailerde mantık kısmı değişik gibi geldi sanki, örnek 0:43 'de geriye doğru bir film sarma sahnesi var ama insanlar o an sanki ileri doğru bir sahne efekti var. aynı durum 1:05 arka planda yürüyen adam için örnek verebilirim onun sanırsam geri geri yürümesi gerekiyor sahne planına göre, ama başarılı bir çalışma olmuş gerçekten ellerine sağlık

salih' Alıntı:
Merhabalar;

Trailer başarılı olmuş ama biraz trailerde mantık kısmı değişik gibi geldi sanki, örnek 0:43 'de geriye doğru bir film sarma sahnesi var ama insanlar o an sanki ileri doğru bir sahne efekti var. aynı durum 1:05 arka planda yürüyen adam için örnek verebilirim onun sanırsam geri geri yürümesi gerekiyor sahne planına göre, ama başarılı bir çalışma olmuş gerçekten ellerine sağlık

Teşekkürler.
Ama öyle değil : ) O sahnede içinde bulunduğun odada geçmişte olan bir kareyi gösteriyor. Mekan geçmişe dönüyor, sonra döndüğün zamanda o odada ne yaşanmış onu görüyorsun.

Trailer güzel gözüküyor.Bunu nasıl yapmış diye düşündüğüm birçok kısım var :) .Firma adının yazı stili daha belirgin olabilir diye düşünüyorum.B harfi net anlaşılmıyor.

Daha sinematik bir trailer etmek için 24fps'de renderlamanızı öneririm videoyu(Şu anda sanırım ~30fps).

Onun dışında her şey mükemmel görünüyor  :)

dyanikoglu' Alıntı:
Daha sinematik bir trailer etmek için 24fps'de renderlamanızı öneririm videoyu(Şu anda sanırım ~30fps).

Onun dışında her şey mükemmel görünüyor  :)

Millet 60fps trailer izlemek için uğraşıyor,oyun bu :D

Yorumlarınız için teşekkürler tekrar : )

Fikirlerinizden yola çıkarak videonun son halini ilk mesajda düzenledim.

Topluluğu komple yönetmek gibi bir şansımız yok. Beğenen ve işi bilen bir topluluk olduğu gibi sırf yargılamayı düşünen bir toplulukda var. Fakar her türlü destek olacaklardır o yüzden bence paylaşılması daha iyi olur.