Ne tür bir iş ? Ne iş yapılacak ?Yayıncın İsmini vermicem İlgilenen olursa Bana Yazabilirler
Evden tür olarak ket bir oyun yapmıcaz farklı türlerde oyun yapıcaz şuan ekipi yeni yeni topluyorum Alan Olarak sadece Ul tasarımı dolu geris boştur.Ne tür bir iş ? Ne iş yapılacak ?
Evden mi olacak yoksa ofise mi gidilecek ?
Maaşlı mı çalıştıracaksınız aldığınız kişileriEvden tür olarak ket bir oyun yapmıcaz farklı türlerde oyun yapıcaz şuan ekipi yeni yeni topluyorum Alan Olarak sadece Ul tasarımı dolu geris boştur.
İlk başta Benim Yürüttüğüm Bir proje var Şuan o Oyuna Yoğunlaşıyoruz Oyun beğenilirse Net bi şekilde Ekibe dahil olucaz ama oyunu en kısa sürede bitirmem için bir ekibe ihtiyacım var Yani oyun çıkana kadar para almıcaz bende dahil sonrasında Net bi şekilde herkesin hakkı ödenicekMaaşlı mı çalıştıracaksınız aldığınız kişileri
Yani bana sorarsan kimse ilgilenmez böyle bir teklif ile.İlk başta Benim Yürüttüğüm Bir proje var Şuan o Oyuna Yoğunlaşıyoruz Oyun beğenilirse Net bi şekilde Ekibe dahil olucaz ama oyunu en kısa sürede bitirmem için bir ekibe ihtiyacım var Yani oyun çıkana kadar para almıcaz bende dahil sonrasında Net bi şekilde herkesin hakkı ödenicek
demekki herkes sen değilki yazıyolarYani bana sorarsan kimse ilgilenmez böyle bir teklif ile.
Öyle bir ekip varsa zaten gelsin benim projeme katılsın %90 ı bitmiş projenin![]()
E madem yazıyorlar ne diye çalışacak adam arıyorsundemekki herkes sen değilki yazıyolar
biyey sorcam sen bu olaya niye bu kadar takıldın anlamadım sanki nolur gel diyorum soru sor geç aq kim yazmış kim yazmamış sanane teklifi yapmışım daha bana bu böle yapılır şu şöle yapılır diyon ISDGHJLJKDFHJGLKKSDJGOIKE madem yazıyorlar ne diye çalışacak adam arıyorsun
Ben birinin yazdığına da inanmıyorum da neyse.
Daha konu açmayı bilmiyorsunuz. Ne iş yapılacak nerede yapılacak nasıl yapılacak beklentiler nelerdir hangi bölümlere alım olacak bunları formatlayıp uygun bir şekilde açmanız gerekiyor.
Sanki yoldan birini çeviriyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 635
İletişim probleminin olduğu aşikar. En yakın zamanda bi psikolağa görünbiyey sorcam sen bu olaya niye bu kadar takıldın anlamadım sanki nolur gel diyorum soru sor geç aq kim yazmış kim yazmamış sanane teklifi yapmışım daha bana bu böle yapılır şu şöle yapılır diyon ISDGHJLJKDFHJGLKKSDJGOIK
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.