Eleştiri kabul ediyorsan eğer ilk eleştirimi yapayım.

Trailer: Tanıtım videoları hazırlanırken genelde giriş,gelişme,sonuç gibi hazırlanır. Yani birisi baktığında ne oldu ne oluyor ve ne olacak demeli.Ama bu videoda gördüğüm kadarıyla

rastgele sahneler var ve müzik birden hızlı başlıyor.Yani olayların gelişme süreci kayıt edilmemiş.Direkt olarak olaylar bulunuyor.Ve insanların afallamasına neden olur bu.
Kaliteli bir trailer hazırlarsan daha dikkat çekici olabilirdi.

Asset: Çok fazla hazır asset var yani direkt map alınmış gibi duruyor :D o kasaba mapını biliyorum.Bunlar sana ekstradan eleştiri olarak dönecek daha değişik bir alan olsaydı mesela.

Haritalarda pek detay yok , animasyonlar biraz amatör kalmış , grafikler günümüzden biraz daha aşağıda.

Beğendiğim Yanları İse,

Silah tutuşu ve kamera açısı güzel duruyor. Olay örgüsü var gibi ve heyecanlandırabilir gibi duruyor. Olayların gelişmesi merak edilebilir , konunun içine dalınabilir.
Farklı bir hikayeye sahip oyun oyunu ne imkanlarla yaptığınızı bilmiyorum ama az kişi olarak farz ediyorum . Bunlara bakaraktan değerlendirmemi bu yönde yaptım.
Bilgisayar , kamera ve UI sistemlerini beğendim.

ANAMENÜ daha iyi yapılabilirdi. Mesela yeşil hacker tarzı bir font kullanarak daha arkaplanı da canlandırarak animasyonlu bir anamenü ve arkaplana da güzel bir müzik :D

Oyun biraz mobil oyun tarzı gibi duruyor. Mobil platformda bolca oynanabilecek bir oyun.

Ha bir de trailerinde ara sahnelerde metinsel ifadelerle olayları açıklayabilirsin. Ya da anlatımlarla vs.

Başarılarının devamını dilerim.

İstediğin gibi eleştirebilirsin. İndirip oynayıp beğenmeyip istediğini yazabilirsin hiç bir sıkıntı yok. Bunu belirtmek zorunda kalmakta ayrı bir üzücü.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Fragman konusunda haklısın. Daha oyunu paketlemedik. Paketledikten sonra dediğin şekilde oyun içi görüntüler koyacağız. 

Sadece 2 kişiyiz. Birimiz daha yeni bu işlerde. O yüzden kıt kaldığımız kısımlarda adam tutacak bütçe olmadığı için hazır nesnelere başvurduk. Grafik kalitesi konusunda da kullanmış olduğum bilgisayarın elverdiği şekilde oldu her şey. Daha fazlasına gücü yetmez. 940mx ekran kartlı laptop ile yaptım bu oyunu. Ancak bu kadarında rahat çalışabildim.

Oyun hikaye kısmını doğru tahmin etmişsin. Detaylı farklı sonlara giden tarzda. Özellikle bilgisayar kısmı çok detaylı. Oynayınca daha iyi anlarsın. Çok fazla opsiyon ekledik gerek hack konusunda gerek farklı işler konusunda.

Hazır nesne olayına dediğin gibi eleştiri gelicek ama çok önemli değil. Çok saçma bulduğum bir şey. Hani bağımsız, iki kişilik, Türkiye şartlarında bir oyun geliştiricisiyiz. Ama tüm bunlara rağmen bu eleştiri gelicek, çok fazla muz atılabilir kafamıza ama yapabileceğimiz bir şey yok, biz de göğüsleyeceğiz.

Oynanış videosu 1-2 güne yüklenecek, takipte olursan sevinirim. Yorumlarını esirgeme.

Tekrar teşekkür ederim yorum ve tavsiyelerin için.

Doğrudur farkettim zaten.İnsanlar neden hazır nesnelere bu kadar takıntılı onu anlamış değilim. Şuan bir çok oyun Quixel Magascans kullanmakta ama kimse farkında bile değil olsa da o büyük oyunlara laf etmiyorlar.Sonuçta amaç oyun içerisinde eğlenmek değil midir. Ha objeleri ben yapmışım ha bir yerden almışım ne fark edecek ki? Benim yaptığım elma ile başkasının yaptığı çok mu farklı olacak sanki ilginç bir olay :D

Grafik olarak bence de PC nin el verdiği şekilde yapmışsın.Zaten oyunda genelde odak olacak yer bilgisayar işlemleri. O da kendini UI ile çok iyi belli etmiş zaten.Biraz süre geçtikten sonra oyunun ile ilgili görüşlerini , neler yaşadığını , ne kadar kazandırdığını , hangi kitle neleri sevip neleri sevmedi kısa bir özet olarak burada anlatırsan seviniriz :D Bize de umut olmuş olursun.