Eleştiri kabul ediyorsan eğer ilk eleştirimi yapayım.
Trailer: Tanıtım videoları hazırlanırken genelde giriş,gelişme,sonuç gibi hazırlanır. Yani birisi baktığında ne oldu ne oluyor ve ne olacak demeli.Ama bu videoda gördüğüm kadarıyla
rastgele sahneler var ve müzik birden hızlı başlıyor.Yani olayların gelişme süreci kayıt edilmemiş.Direkt olarak olaylar bulunuyor.Ve insanların afallamasına neden olur bu.
Kaliteli bir trailer hazırlarsan daha dikkat çekici olabilirdi.
Asset: Çok fazla hazır asset var yani direkt map alınmış gibi duruyor

o kasaba mapını biliyorum.Bunlar sana ekstradan eleştiri olarak dönecek daha değişik bir alan olsaydı mesela.
Haritalarda pek detay yok , animasyonlar biraz amatör kalmış , grafikler günümüzden biraz daha aşağıda.
Beğendiğim Yanları İse,
Silah tutuşu ve kamera açısı güzel duruyor. Olay örgüsü var gibi ve heyecanlandırabilir gibi duruyor. Olayların gelişmesi merak edilebilir , konunun içine dalınabilir.
Farklı bir hikayeye sahip oyun oyunu ne imkanlarla yaptığınızı bilmiyorum ama az kişi olarak farz ediyorum . Bunlara bakaraktan değerlendirmemi bu yönde yaptım.
Bilgisayar , kamera ve UI sistemlerini beğendim.
ANAMENÜ daha iyi yapılabilirdi. Mesela yeşil hacker tarzı bir font kullanarak daha arkaplanı da canlandırarak animasyonlu bir anamenü ve arkaplana da güzel bir müzik
Oyun biraz mobil oyun tarzı gibi duruyor. Mobil platformda bolca oynanabilecek bir oyun.
Ha bir de trailerinde ara sahnelerde metinsel ifadelerle olayları açıklayabilirsin. Ya da anlatımlarla vs.
Başarılarının devamını dilerim.