onuronder

Yeni üye
27 Tem 2015
66
0
0
34
(34) İstanbul Avrupa
Arkadaşlar matinee öğrenmek için çalışmam üzerinde denedim.Değişik kamera açılarıyla her şey daha güzel oluyormuş.Aslında ilk başta amacım farklıydı ama şimdi düşünce ve anıyı tasvir etmeye çalışıyorum.Bu yüzden beyin modeli kullandım.Oralara saydam ekran şeklinde anı resimleri ekleyeceğim.Dediklerinizi uyguladım ve gittikçe farklılaşıyor.Bir sinematik şeklinde oluşturdum.Biraz benchmark programlarını andırdı bana.Matinee den çıktı alınca videonun boyutu 39 gb dı söylediğiniz gibi.Movie Studio Platinum la küçülttüm ve ses ekledim(Skyrimden alıntı).Boyutu 300 mb a indi videonun.Yine çok kısa.Buyrun video:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Eline sağlık.
Naçizane fikrim : birden çok kamera kullanırsan ve kameralar arasında geçişleri fade ile yaparsan ( Director Group' ta sağ tık> fade ) çok daha güzel olabilir. : )

qukla' Alıntı:
Eline sağlık.
Naçizane fikrim : birden çok kamera kullanırsan ve kameralar arasında geçişleri fade ile yaparsan ( Director Group' ta sağ tık> fade ) çok daha güzel olabilir. : )

Bu öneri olaya renk katacak.Teşekkür ederim.

onuronder' Alıntı:
qukla' Alıntı:
Eline sağlık.

Bu öneri olaya renk katacak.Teşekkür ederim.

Birde tv ekranı gibi saydam bir şekilde resim eklemek istiyorum.Bunu nasıl yapabileceğimi sorucağım.Texture sample olarak eklemek biraz saçma olur sanki.Ekdeki gibi oluyor texture olunca

Ekli dosyalar

• Screenshot_13.jpg
    Screenshot_13.jpg
    154.5 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_14.jpg
    Screenshot_14.jpg
    194.6 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_15.jpg
    Screenshot_15.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_16.jpg
    Screenshot_16.jpg