greenpython

Yeni üye
20 Nis 2020
3
1
0
(34) İstanbul Avrupa
Oyunumun menüsünde üç tane buton var. Bu üç buton aynı mapin farklı kaydedilmiş üç versiyonunu açmak üzere yapıldı. Örneğin "slot1" adlı buton "map1" adlı mapi açacak. Oyunu editörde çalıştırıp butonlara tıkladığımda sorunsuz çalışıyor ve mapleri yüklüyorlar. Aynı şekilde standalone olarak çalıştırdığımda da sorunsuz çalışıyorlar. Ama lunch edip denediğimde beni menünün bir önceki sayfasına atıyor (bu sayfa aynı zamanda oyunun ilk sayfası). Bu sorunu nasıl çözebilirim? 4.23 versiyonunu kullanıyorum.
output log ta verilen uyarı aynen şu şekilde:

LogPlayLevel: Warning: WARNING: Win64 does not implement deploy . . .
LogPlayLevel: Warning: [2020.04.20-19.10.21 : 393] [604] LogNet: Warning: Travel Failure: [InvalidURL]: Invaild URL: Game/Maps/MainMenuMap
LogPlayLevel: Warning: [2020.04.20-19.10.21 : 393] [604] LogNet: Warning: Travel Failure: [ClientTravelFailure]: Invalid URL: Game/Maps/MainMenuMap

muhammedsgrl' Alıntı:
Mainmenumapini tekrar oluşturmayı dene belki hata olabilir birde oyunu paketleyip dene oda olmazsa yeni proje açıp migrate ederek deneyin

Şunuda söyliyim. Bir keresinde projeyi kaydedip kapatmıştım , açtığımda Mainmenumap çalışmıyordu yani normal editördede sonra tekrar kapatıp açtığımda untitled adında bir map kendiliğinden oluşmuş ve bu mapte açıldı proje. Ve mainmenumapin aynısı. Sonra iki menude çalışıyordu. Ama proje ayarlarında Editör Startup Map ve Game Default Map olarak mainmenumap ayarlı. Bunu untitled le değiştiriyim mi yoksa birini sileyim mi bilmiyorum. Ya da bunula bir ilgisi var mı? Tekrar menumapi oluşturmayı denicem. Son çare olarak zaten başka projeye migrate edicem.