Unreal Engine 4 te level geçişi yaparken oyunun kontrolünü almadan olayları anlatan bir video ekleyebilir miyim? Ekleyebilir isem nasıl eklerim? Şimdiden teşekkürler...
qukla' Alıntı:"Oyunun Kontrolünü Almadan" kısmını anlamadım.
Ama Engine içinde video oynatmak istiyorsan şu konuya bir bak derim ;
oyun-icinde-video-oynatmak-baslangic-rehberi
Örneğin level'ı kapının önüne geldiği zaman bir trigger'a dokunduğunda bitiriyorsunuz ardından, open level diyerek 2. levele geçiş yapıyorsunuz. Touch işleminden sonra Media'yı veya Kismet üstünden cinematic'i oynatıp Open Level yaparak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.alpery' Alıntı:qukla' Alıntı:"Oyunun Kontrolünü Almadan" kısmını anlamadım.
Ama Engine içinde video oynatmak istiyorsan şu konuya bir bak derim ;
oyun-icinde-video-oynatmak-baslangic-rehberi
Yardım için teşekkürler. Benim demek istediğim olay mesela level 1 bitti ve level 2 ye geçiş yaptık oyunda. Geçiş yapıldığında player start yerinden başlarız oyuna. Ama ben player start yerinde oyuna başlamadan önce bir sinematik koyup daha sonra sinematik bitince oyuna başlanmasını istiyorum.
Yardımınız için teşekkürler programın ilerleyiş mantığını sayenizde anlamaya başladım. İyi akşamlar...Phyrexian' Alıntı:Örneğin level'ı kapının önüne geldiği zaman bir trigger'a dokunduğunda bitiriyorsunuz ardından, open level diyerek 2. levele geçiş yapıyorsunuz. Touch işleminden sonra Media'yı veya Kismet üstünden cinematic'i oynatıp Open Level yaparak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.alpery' Alıntı:Yardım için teşekkürler. Benim demek istediğim olay mesela level 1 bitti ve level 2 ye geçiş yaptık oyunda. Geçiş yapıldığında player start yerinden başlarız oyuna. Ama ben player start yerinde oyuna başlamadan önce bir sinematik koyup daha sonra sinematik bitince oyuna başlanmasını istiyorum.
Trigger OnActorBeginOverlap(Touch) > Play Video > Open Level şeklinde olmalı. Sıralama yapmanız gerekiyor.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.