mforge

Aktif üye
26 Kas 2018
275
2
53
28
Bildiğiniz gibi Projeleri build etmek çok uzun sürüyor. PC donanımına göre süre değişebilir ama benim ortalama 2-3 saat veya daha fazla sürebiliyor. Donanımı sağlam olanlar ne kadar sürede Build ediyor bilmiyorum ama En azından benim gibi beklemek zorunda kalan arkadaşlara bi yardımı olur diye düşünüyorum. Biliniyor muydu bilmiyorum ama ben yeni keşfettim ve paylaşmak istedim çok basit bir yöntem.

Not: Sorun cıkar mi veya Build işlemi sağlıklı olur mu bilmiyorum. Ben sorun yasamadm.

Sağ üst Köşeden.
World Outliner / Lebel Penceresinden Herşeyin Görünürlülüğünü kapatıp Build'i başlatın bu kadar. 5-10 dk sonra Build işlemi tamam****

bunu kaçıncı buildte keşfettin bilmiyorum ama zaten ilk build ettihinde tüm herşeyi build ettiğin için 2.3.4. yani ondan sonraki her build edişinde normal şartlardan çok daha kısa sürecektir

muhammedsgrl' Alıntı:
bunu kaçıncı buildte keşfettin bilmiyorum ama zaten ilk build ettihinde tüm herşeyi build ettiğin için 2.3.4. yani ondan sonraki her build edişinde normal şartlardan çok daha kısa sürecektir

Sen kendi PC donanımına göre söylüyor olabilirsin ama emin ol bende her seferinde çok uzun sürüyor. Bu yöntemden sonra çok kısa sürüyo.