arkadaşlar sonsuz koşu oyunu için swipe nasıl yapılır çok araştırdım ama bulamadım yani subway surf teki gibi sola kaydırınca sola gidiyor karekter sanki yolda 3 tane şerit varmış gibi gidiyor bunu bilen birisi varmı ?
KralArsla10' Alıntı:Merhaba, forumda buna benzer bir konu açılmıştı belki işinize yarar Burada Birde unreal engine'nın resmi kanalında bu istediğiniz ile ilgili bir eğitim serisi var Buradan erişebilirsiniz.
İyi forumlar
kingfrover' Alıntı:KralArsla10' Alıntı:Merhaba, forumda buna benzer bir konu açılmıştı belki işinize yarar Burada Birde unreal engine'nın resmi kanalında bu istediğiniz ile ilgili bir eğitim serisi var Buradan erişebilirsiniz.
İyi forumlar
İkisine de önceden baktım benim istediğim sağa sola kaydırma telefonda subwaysurf temple run gibi
Baktığınızı başta belirtseydiniz bende o kaynakları vermezdim. Birde Şurada ki tutorial a göz atmanızı istiyorum eğer biraz mantığını kavrayabilirsen kendi projende istediğini yapabilmen mümkün.kingfrover' Alıntı:KralArsla10' Alıntı:Merhaba, forumda buna benzer bir konu açılmıştı belki işinize yarar Burada Birde unreal engine'nın resmi kanalında bu istediğiniz ile ilgili bir eğitim serisi var Buradan erişebilirsiniz.
İyi forumlar
İkisine de önceden baktım benim istediğim sağa sola kaydırma telefonda subwaysurf temple run gibi
KralArsla10' Alıntı:Baktığınızı başta belirtseydiniz bende o kaynakları vermezdim. Birde Şurada ki tutorial a göz atmanızı istiyorum eğer biraz mantığını kavrayabilirsen kendi projende istediğini yapabilmen mümkün.kingfrover' Alıntı:İkisine de önceden baktım benim istediğim sağa sola kaydırma telefonda subwaysurf temple run gibi
nurisural' Alıntı:kingfrover' Alıntı:İkisine de önceden baktım benim istediğim sağa sola kaydırma telefonda subwaysurf temple run gibi
Unreal Engine'de bunu yapmanızın bir kaç yolu var. Gyroscope ve tilt seçeneklerini Unreal'da araştırın.
Bulamazsanız bana özelden yapmak istediğinizi atarsanız daha fazla yardımcı olurum.
İyi çalışmalar,
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.