KralArsla10

Yeni üye
8 Nis 2016
204
14
0
(27) Gaziantep
Arkadaşlar ben projem için bir araba satın alıcam ama projemde karakterimin bu arabaya kapıyı açıp binmesini inmesini ve arabayı sürmesini kullanmasını nasıl yaparım. Örnek:GTA'daki gibi

KralArsla10' Alıntı:
Arkadaşlar ben projem için bir araba satın alıcam ama projemde karakterimin bu arabaya kapıyı açıp binmesini inmesini ve arabayı sürmesini kullanmasını nasıl yaparım. Örnek:GTA'daki gibi

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZlv_N0_O1gaz6eETtIxcmUDnqu5A-8At Burdan arabayı hazırla önce 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Rigleyip ue4 e at burdan
Sonra kapıyı açıp binince possession pawn yapman lazım onuda bu videodaki örnekten yapabilirsin. 

TornadoTT' Alıntı:
KralArsla10' Alıntı:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZlv_N0_O1gaz6eETtIxcmUDnqu5A-8At Burdan arabayı hazırla önce 
Rigleyip ue4 e at burdan
Sonra kapıyı açıp binince possession pawn yapman lazım onuda bu videodaki örnekten yapabilirsin. 
Teşekkür ederim bunu hemen inceleyeceğim.

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama belki bazılarına yararlı bir paylaşım olur. Youtube da bu bahsettiğim araba binme, inme, ve de sürme, olaylarını yapan paylaşan bir kanal buldum buyrun : Araba Animasyon tutorial'nı inceleyebilirsiniz bana gelince ben bunu uzun zaman önce yapıp sonrada projeyi silmiştim bu kanalıda görünce bir yardımı olabilir diye paylaşayım dedim. Yapmak isteyenlere kolay gelsin. İyi forumlar :).