Khubur' Alıntı:
AggelMert' Alıntı:
Karakter tasarlayabileceğim iyi bir program önerirmisiniz.

MakeHuman 3D gayet iyi.

Daha profesyönel işler için: 
3DS Maya veya Blender

Yeni başlayacak arkadaşlara karakter için blender'a bulaşmamalarını tavsiye ediyorum,ileride bir yığın problem çıkarabiliyor.

Blender ile unreal kan davalı gibi çalışıyor  :D

ClimbDown' Alıntı:
Khubur' Alıntı:
MakeHuman 3D gayet iyi.

Daha profesyönel işler için: 
3DS Maya veya Blender

Yeni başlayacak arkadaşlara karakter için blender'a bulaşmamalarını tavsiye ediyorum,ileride bir yığın problem çıkarabiliyor.

Nasıl sorunlar çıkartıyor? Ben blender ve unreal ile ilgili herhangi bir sorun görmedim, ama yeterince bakmamış olabilirim.

gigalian' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:

Nasıl sorunlar çıkartıyor? Ben blender ve unreal ile ilgili herhangi bir sorun görmedim, ama yeterince bakmamış olabilirim.

Karakter rigi sorunlu oluyor, bir takım ayar yapılması gerekiyormuş ama ben hiç çalıştıramadım  :D

Iclone kullanabilirsin gayet profesyonel fakat lisans ücreti biraz pahalı.Onun dışında fuse da basit modeli yapıp blenderda düzenleyebilir.Textureleri de Substance painter ile gerçekçi hale getirebilirsin.Saç veya deri materyallerini nasıl yaparım dersen unrealin verdiği hazır materyaller var onları kullanabilirsin.

Tanhu' Alıntı:
Model insansa ve bu iş için iyi bir eleman yoksa mixamodan şaşmamak lazım.

Mixamo animasyon için çok kısıtlı seçenek sunuyor. Mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım.

Ekleme: Tabiki çok küçük bir ekip ile yapılan oyunlarda kendi animasyonlarınıze veya karakterlerinizi yapacak kadar iş gücünüz olmayacaktır.  Ayrıca Tanhu'nun dediği gibi karakter yapmak ve animasyon çok zahmetli ve vakit alan bir iştir. Konuyu bilmeyenlerin bulaşmaması daha hayırlı olacaktır.

Aksine basit bir oyun yapıyorsan kullanabileceğin pek çok animasyonu var. İşle ozel ilgilenen biri olmadıkça oradaki ayarlarda animasyon çıkarmak zor. Zaten animasyonla ilgilenen varsa kullanamazsınız. Çok kisitlidan kastiniz nedir?

Doğru, ama zaten onları eklemek için animasyoncu (kastim o alanla ilgilenen ayrı bir kişi) şart kalıyor. Burada yüz animasyonlarınin ya da bineklere binme olaylarının aktif olarak geçtiği bir oyun geliştiren varsa muhtemelen yazdığım şeyi alınmayacaktır. :)