ryden

Üye
12 Nis 2020
59
3
8
(6) Ankara
Selam arkadaşlar, birinci sorum, arabanın içinde oturan bir karakter yapmam lazım aynı zamanda araba sürerken arabayla beraber bu karakterin gitmesi gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim ? 
İkinci sorumda karakter arabanın içinde otururken bu pozu başka karakterlerde kullanmak için dışarıya olduğu gibi nasıl aktarabilirim ? 
Şimdiden teşekkürler.

ryden' Alıntı:
Selam arkadaşlar, birinci sorum, arabanın içinde oturan bir karakter yapmam lazım aynı zamanda araba sürerken arabayla beraber bu karakterin gitmesi gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim ? 
İkinci sorumda karakter arabanın içinde otururken bu pozu başka karakterlerde kullanmak için dışarıya olduğu gibi nasıl aktarabilirim ? 
Şimdiden teşekkürler.

Sorunu doğru anladıysam 1.Sorunun cevabı : 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
İkinci sorunu tam olarak anlamadım

Cnrtnbl' Alıntı:
Sağolasın çok şimdi onayladım erişimi. Türkiye'den 5 kişi varmış onların içindesindir muhtemelen. Enes sen de olmalısın onların içinde. 350 kişi erişim istemiş ama seçemiyorsun kimlere erişim vereceğimi. Ülke ülke kategoriye ayırıyor ve bir ülkeden en az 5 kişi olunca listede gözüküyor ülke. Onların tamamına ya da bir kısmına erişim verebiliyorsun. Şu an 160 kişiye erişim verdim bunların sadece 15 tanesi türk :p

Edit: Şu anki erken erişimde tarlalarda ekin çeşidi yok. Henüz güncellemedim ama haftaya playtesti kapatıp artık demo sürümünü yayınlayacağım. Steam next feste katılacağım o demoyla

kinglord34' Alıntı:
ryden' Alıntı:
Şimdiden teşekkürler.

Sorunu doğru anladıysam 1.Sorunun cevabı : 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
İkinci sorunu tam olarak anlamadım

Bunu biliyorum ama benim bahsettiğim farklı. Oyundaki araba sequencer ile sahne çekeceğim. Karakteri arabaya oturtmam lazım. Aslında gösterdiğiniz video ile yapabilirim ama denemem lazım. 2. sorumu şöyle açıklayayım. Mannequin'e rig ile araba sürme pozu verdim elimde poz var. Ama bu pozu fbx olarak export etmem mümkün mü ? En azından arabanın blueprintine girerek viewporttan araca ekleyebilirim diye düşünüyorum.