Cahit

Yeni üye
9 Haz 2024
20
0
1
Merhaba mixamodan bir karakter indirdim karakterin poly sini ue4 de veya bir programda (bu konu fazla bilgim yok) nasıl düşürürüm?

Low poly oyun yapmicaksan eğer Mixamo karakterlerinin poligonları gayet ideal yani düşük. Yok ille de düşürcem dersen Maya blender vs gibi programlara import edip ordan düşürmen lazım poly değerlerini

Merhaba mixamodan bir karakter indirdim karakterin poly sini ue4 de veya bir programda (bu konu fazla bilgim yok) nasıl düşürürüm?
Otomatik LOD ayarları var. Skeletal Mesh ayarlarına bakarsan görürsün. Oradan LOD0 dahil reduction settings ile poligon sayılarını düşürebilirsin. Bu arada daha önce söylendiği gibi Mixamo karakterleri gayet uygundur genelde.
Ayrıntılara girmiyorum, google dan ya da deneme yanılma yöntemiyle bu resim bölgesini araştırırsan gösteren vardır.2024-07-30_12-31-48.PNG

• Beğen
Tepkiler: Cahit
Otomatik LOD ayarları var. Skeletal Mesh ayarlarına bakarsan görürsün. Oradan LOD0 dahil reduction settings ile poligon sayılarını düşürebilirsin. Bu arada daha önce söylendiği gibi Mixamo karakterleri gayet uygundur genelde.
Ayrıntılara girmiyorum, google dan ya da deneme yanılma yöntemiyle bu resim bölgesini araştırırsan gösteren vardır.Ekli dosyayı görüntüle 393
Bak bunu unutmuşum bu da bir alternatif seçenek evet. Adam UE nin piri hiç birşey kaçmıyor :D

Ayrıntılara girmiyorum, google dan ya da deneme yanılma yöntemiyle bu resim bölgesini araştırırsan gösteren vardır.Ekli dosyayı görüntüle 393
resimle anlatman daha iyi olmuş şimdi daha iyi anladım