Airland

Yeni üye
11 Kas 2016
55
-5
0
(35) İzmir
Herkese merhaa arkadaşlar benim sorum şu oyunda 2 takım var ve iki takımdada 3'er kişiler var toplamda 6 kişi mesela benim adım airland ben kaleye gol attığımda tab tuşuna  bastıgımda orda adım gözüksün işte yanında gol kısmı bulunsun ona bir yazsın aynı şeyi diğer 5 kişiyede yapsın bunu nasıl yapabilirim bir bilgisi olan var mı yada video link felan ? Şimdiden teşekkürler.

Airland' Alıntı:
Herkese merhaa arkadaşlar benim sorum şu oyunda 2 takım var ve iki takımdada 3'er kişiler var toplamda 6 kişi mesela benim adım airland ben kaleye gol attığımda tab tuşuna  bastıgımda orda adım gözüksün işte yanında gol kısmı bulunsun ona bir yazsın aynı şeyi diğer 5 kişiyede yapsın bunu nasıl yapabilirim bir bilgisi olan var mı yada video link felan ? Şimdiden teşekkürler.

Skor olayını şu videodan bir şeyler çıkararak yapabilirsin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

supernova2132' Alıntı:
Airland' Alıntı:

Skor olayını şu videodan bir şeyler çıkararak yapabilirsin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
Merhaba kardeşim ama bu olmuyor yani denedim ben vehicleexample kullandıgım için firstperson character kısmında sıkıntı cıkarıyor hata veriyor bende.

Her oyuncu için isim ve attığı gol diye bir değişken tutup gol attıkça o değişkeni arttırabilirsin. Scoreboard'ı widget bp olarak yapıp

Kullanıcı Adı: 0

gibi bir text ekleyip "kullanıcı adı" yazan kısmı playerdan aldığın isim değişkeniyle "0" yazan kısmı da "attığı gol" değişkeniyle bind'laman gerekiyor.

Tab tuşuna da bir event ekleyip flip flopla widgetı viewporta addleyip removelayabilirsin.

skywalk3r' Alıntı:
Her oyuncu için isim ve attığı gol diye bir değişken tutup gol attıkça o değişkeni arttırabilirsin. Scoreboard'ı widget bp olarak yapıp

Kullanıcı Adı: 0

gibi bir text ekleyip "kullanıcı adı" yazan kısmı playerdan aldığın isim değişkeniyle "0" yazan kısmı da "attığı gol" değişkeniyle bind'laman gerekiyor.

Tab tuşuna da bir event ekleyip flip flopla widgetı viewporta addleyip removelayabilirsin.
Kardeşim bunu resimle gösterebilme imkanın var mı çünkü ben böyle bakınca biraz karışık geliyor bide dedigim gibi ben vehicle oyunu yapıyorum yani firstperson characterden felan olmuyor bende vehicleblueprint var sorunda orda zaten ben gol olayını yaptım top kaleye giriyo sonra top resetleniyo tekrar ama score olayını yapamadım