mutlugazoz

Yeni üye
25 Ağu 2017
7
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Öncelikle merhabalar, ben İstanbul Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği 2. sınıfta okuyan bir oyun geliştiricisiyim. 
      Ben ve iki ortağım bir aydır 2 boyutlu bir gerilim/gizem/bilimkurgu oyun projesi üzerinde çalışıyoruz. Oyunu Unreal Engine üzerinde geliştirmekteyiz ve projemiz için İstanbul Ticaret Odası'ndan destek alıyoruz. Ekibimize bir adet Unreal Engine 4 kullanabilen programcı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilir. 
      Mailim: [email protected]
      Yollayacağınız mailde adınız ve soy adınız, yaşadığınız şehir, öğrenciyseniz okuduğunuz okul, varsa iş deneyimleriniz, henüz profesyonel bir işte deneyiminiz yoksa kendi başınıza yaptığınız örneklerden ekran görüntüleri veya videolar, haftada kaç gün çalışabileceğiniz ve son olarak yapabilecekleriniz hakkında bilgiler bulunmalıdır.
      Oyunla ilgili bilgiyi yüz yüze görüştüğümüzde alabilirsiniz. Başvuran arkadaşlardan beklediğimiz öncelik, kolayca pes etmemesi, işlerini aksatmadan düzenli çalışabilmesi ve takım oyununa ayak uydurabilmesidir. 
      Alacağınız ücretle bilgiyi bana gelen mailinizden sonra pazarlamacımızdan alabilirsiniz.

Not:Oyunumuzun bir demosu bulunmaktadır. Buradan mesaj atarsanız cevap veremeyebilirim fakat mailimi sürekli kontrol ediyorum.