Öncelikle herkeze iyi çalışmalar arkadaşlar projemi tanıtmadan önce kısa bir şekilde kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Eren 34 yaşındayım 15 yıldır Yurt içi ve yurt dışında Sayısız cluplerde Otellerde Eventlerde Dj / Tonmeister / Sound and Light olarak çalıştım. Nerdeyse beraber sahne almadığım ünlü fenomen yok gibi bir çok kişi ile sahnemi paylaştım. aynı zamanda photoshop php webtasarım bilgim olduğu için çalıştığım club ve otellerin afiş poster websiteleri gibi konularınıda ben üstleniyordum. Malum Coronadan sonra herşey alt üst oldu bende sektörden uzaklaştım. 2 3 Aydır youtube yabancı kanallardan unreal engine ile ilgili tutorial videolar izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum. daha çok yeniyim hem kendimi test etmek hemde proğrama ısımak için 1 Ay önce bir korku oyunu projesine başladım.
Karakterim Göl Kenarında arkadaşları ile Kamp yaparken ateş için odun toplamaya gittiğinde döndüğünde arkadaşlarını kamp alanında bulamayacak ve ormanda onları aramaya başladıkdan sonra bir ev bulucak sonrası zaten diğer korku oyununda bildiğiniz şeyler evden çıkmaya çalışıcak.
Projem daha bitmedi Geliştirme aşamasındayım Işıklarımı henüz ayarlamadım en son yapacağım

Karakterim Göl Kenarında arkadaşları ile Kamp yaparken ateş için odun toplamaya gittiğinde döndüğünde arkadaşlarını kamp alanında bulamayacak ve ormanda onları aramaya başladıkdan sonra bir ev bulucak sonrası zaten diğer korku oyununda bildiğiniz şeyler evden çıkmaya çalışıcak.
Projem daha bitmedi Geliştirme aşamasındayım Işıklarımı henüz ayarlamadım en son yapacağım