muhammedsgrl

Unreal MVP
14 Tem 2019
317
114
43
27
(24) Erzincan
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yerde açıyorumdur bir sorum olacak. ben yeni bir level oluşturduğumda player start objesini silsem bile bu karakter yine levelin içinde pawn oluyor isteğim şu ben sadece normal bir kamera eklemek istiyorum yarımcı olur musunuz ?

zoraki' Alıntı:
Dostum ne yapmak istediğini açık bir şekilde belirtirmisin ?

hocam şöyle anlatayım hazır olarak skylightın atmosfer fogun player startın için de bulunduğu yeni bir level oluşturuyorum sonra oyunu playe basıp açtığımda oyunun verdiği hazır karakter geliyor ama benim karakterin gelmesini istemiyorum içinde bulunan player startı silsem bile play dediğimde karakter geliyor

muhammedsgrl' Alıntı:
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yerde açıyorumdur bir sorum olacak. ben yeni bir level oluşturduğumda player start objesini silsem bile bu karakter yine levelin içinde pawn oluyor isteğim şu ben sadece normal bir kamera eklemek istiyorum yarımcı olur musunuz ?

1. CameraActor BP  si oluştur.
2. Sahneye sürükle bırak.
3. Level BP yi aç sahneye sürüklediğin CameraActor ü world outlinerden  level BP içerisine sürükle   setviewtargetwithblend düğümünü ekle
4. ilk parametreye getplayercontroller düğümünü ekle , ikinciye kamera aktör referansını. 

( Not: Normal kameradan kastın hep sabit kalan kamera diye düşünerek yazdım. )

game mode BP oluşturup , game settingsten kendi game mode unu seçip daha sonrasında default pawn class ı none yaparsan hiçbir pawn spawn olmaz ( Hayatta hiçbirşeyden net emin olmam böyle varsayıyorum :s )

muratcoar' Alıntı:
muhammedsgrl' Alıntı:

1. CameraActor BP  si oluştur.
2. Sahneye sürükle bırak.
3. Level BP yi aç sahneye sürüklediğin CameraActor ü world outlinerden  level BP içerisine sürükle   setviewtargetwithblend düğümünü ekle
4. ilk parametreye getplayercontroller düğümünü ekle , ikinciye kamera aktör referansını. 

( Not: Normal kameradan kastın hep sabit kalan kamera diye düşünerek yazdım. )

game mode BP oluşturup , game settingsten kendi game mode unu seçip daha sonrasında default pawn class ı none yaparsan hiçbir pawn spawn olmaz ( Hayatta hiçbirşeyden net emin olmam böyle varsayıyorum :s )

tamamdır hocam bu cevabınızı doğru şimdiden doğru sayıyorum  :D