Arkadaşlar 6000 tl'ye pc topladım ve ekran kartını GTX 970 seçtim. 10 Haziran'da 1070 Türkiye'ye geliyormuş ve fiyatı 449 dolar olacakmış. Buda 1345 TL yapıyor fakat benim merak ettiğim fiyat ek vergiler vs. ile ne kadar artar?
alpery' Alıntı:Arkadaşlar 6000 tl'ye pc topladım ve ekran kartını GTX 970 seçtim. 10 Haziran'da 1070 Türkiye'ye geliyormuş ve fiyatı 449 dolar olacakmış. Buda 1345 TL yapıyor fakat benim merak ettiğim fiyat ek vergiler vs. ile ne kadar artar?
cahitburak' Alıntı:alpery' Alıntı:Arkadaşlar 6000 tl'ye pc topladım ve ekran kartını GTX 970 seçtim. 10 Haziran'da 1070 Türkiye'ye geliyormuş ve fiyatı 449 dolar olacakmış. Buda 1345 TL yapıyor fakat benim merak ettiğim fiyat ek vergiler vs. ile ne kadar artar?
Sistem soruları için konu açılmaması ile ilgili duyuru yapmıştık buna rağmen açtınız ve uyarıldınız. Şimdi üzerinden 1 gün geçmeden yine konu açıyorsunuz. Bu konuda ısrar etmeye devam edecek misiniz?
alpery' Alıntı:cahitburak' Alıntı:Sistem soruları için konu açılmaması ile ilgili duyuru yapmıştık buna rağmen açtınız ve uyarıldınız. Şimdi üzerinden 1 gün geçmeden yine konu açıyorsunuz. Bu konuda ısrar etmeye devam edecek misiniz?
Dün açtığım konuya yönetici de cevap verdi. Bugün de konu dışı bir bölüm olduğu için bir soru sordum ve sistem tavsiyesi istemedim. Kusura bakmayın soru sormanın da yasak olduğunu bilmiyordum.
cahitburak' Alıntı:alpery' Alıntı:Dün açtığım konuya yönetici de cevap verdi. Bugün de konu dışı bir bölüm olduğu için bir soru sordum ve sistem tavsiyesi istemedim. Kusura bakmayın soru sormanın da yasak olduğunu bilmiyordum.
Açılmış bir konuyu silmiyoruz, cevap vermek de sakıncalı değil, hali hazırda o veya bu sebeple ben de cevap vermiş oldum. Sistem konularında konu açılmaması konusunda uyarı yapmıştık.
http://www.unrealengineturkiye.com/sistem-toplama-konulari-hakkinda-konusu.html
Sistem konuları ile ilgili sorularınız bu başlık altında sormalıydınız. Dün açtığınız konu için de uyarmıştık şimdi ısrarla devam ediyorsunuz. Pasif agresif tutumunuzu da kendinize saklayın, kuralları uyguluyoruz.
alpery' Alıntı:cahitburak' Alıntı:Açılmış bir konuyu silmiyoruz, cevap vermek de sakıncalı değil, hali hazırda o veya bu sebeple ben de cevap vermiş oldum. Sistem konularında konu açılmaması konusunda uyarı yapmıştık.
http://www.unrealengineturkiye.com/sistem-toplama-konulari-hakkinda-konusu.html
Sistem konuları ile ilgili sorularınız bu başlık altında sormalıydınız. Dün açtığınız konu için de uyarmıştık şimdi ısrarla devam ediyorsunuz. Pasif agresif tutumunuzu da kendinize saklayın, kuralları uyguluyoruz.
Haklısınız. Bu konuda bu başlık altında sorulacağı belirtilmediği için böyle bir hata yaptım tekrardan kusura bakmayın daha dikkatli olurum. Kolay gelsin iyi günler...
alpery' Alıntı:Dün açtığım konuya yönetici de cevap verdi. Bugün de konu dışı bir bölüm olduğu için bir soru sordum ve sistem tavsiyesi istemedim. Kusura bakmayın soru sormanın da yasak olduğunu bilmiyordum.
Jacky' Alıntı:alpery' Alıntı:Dün açtığım konuya yönetici de cevap verdi. Bugün de konu dışı bir bölüm olduğu için bir soru sordum ve sistem tavsiyesi istemedim. Kusura bakmayın soru sormanın da yasak olduğunu bilmiyordum.
O yöneticiye(ben) lanet olsun ki arada sırada insaflı olası geliyor sonra da iyi niyet hor kullanılıyor.Neyse...
RecLast' Alıntı:Bu tarz konular tek konuda toparlanacaktı duyurusu yapılmıştı ama neyse gerekli mesajlaşma yapılmış sanırım o yüzden ben direk konuya cevap vermek istiyorum.
Gtx 970 çok iyi bir şekilde işini görecek. Fakat gtx 1070 fiyatı çok makul bir şekilde gelecek ve performans olarak kat kat güçlü olacak sana tavsiyem 1070 i beklemen. Yanlış hatırlamıyorsam gtx980 ti hatta titan dan bile daha performanslı olacağı söyleniyordu. Fiyat olaraksa 970 ile ayı olacağını söylediler diye hatılıyorum yada 980ti ile aynı fiyatta olacak. Açıkcası beklemekte fayda var almışken bunuda katarak toplamanı tavsiye ederim bilgisayarını ^^ Eğer anlaşmalı yerlerden toplarsan vergi falan ödemezsin nereden topladın bilgisayarını? Şuanda bazı bilgisayar firmaları getirdiler bile 1070 i. Tüm parçaları alıp 1070 ide anlaşmalı biyerden alacak şekilde ayarlayabilirsin.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.